تقی بهرامی در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی مهرگفت: فاز دوم ذوب آهن اردبیل توانایی تولید ۵۰۰ هزار تن شمش را دارد و ازاین طریق مواد اولیه فاز یک کارخانه را تولید خواهد کرد.
وی با اشاره به احداث فازهای سه، چهار و پنج این کارخانه افزود: فاز ۳ کارخانه فولاد آلیاژی و فاز ۴و ۵ ورق آهنی تولید می کند که امیدوارم سال آینده به بهره برداری برسد.
مدیر عامل ذوب آهن اردبیل، کل سرمایه گذاری انجام شده برای مجموعه ذوب آهن اردبیل را ۲۰۰ میلیارد تومان ذکر و تصریح کرد: این کارخانه بطور مستقیم برای ۳ هزار نفرو بطور غیر مستقیم برای ۸۰ هزار نفراشتغال ایجاد خواهد کرد و درحال حاضرنیز ۷۰۰ نفر در این مجموعه مشغول به کار هستند.
وی با اشاره به نقش موثر مطبوعات در حل مشکلات مختلف با ارایه راهکارهای اساسی دربخش خای اقتصادی خاطر نشان کرد: در سالهای آینده با وجود مجموعه های تولیدی و صنعتی فعال مشکلات بیکاری در استان اردبیل حل خواهد شد و ذوب آهن اردبیل در این امر نقش ایفا می کند.
بهرامی، نبود کارخانه هایی نظیرریخته گری، قطعه سازی، ماشین کاری و غلتک کاری در استان را یک نقص عمده عنوان کرد و گفت: در تلاش هستیم تا این واحدها را برای رفع مشکلات موجود در کنارکارخانه ایجاد کنیم از جمله این که کارخانه ریخته گری در ورودی شهرک صنعتی ایجاد شده است.
وی درباره صادرات محصولات این کارخانه افزود: با راه اندازی فاز دوم نیروی بیشتری که بیش از ۵۰۰ نفر خواهند بود ، جذب کار خواهند شد که در سال ۸۵ نیز دو فاز دیگربه بهره برداری خواهد رسید، یکی ذوب ۵۰۰ هزار تنی و دیگرذوب آلیاژ ۳۰۰ هزار تنی که پیش بینی می شود نصف تولید این کارخانه به خارج از کشورصادر شود.
مدیر عامل ذوب آهن اردبیل با اشاره با اینکه صنعت فولاد در کشور مورد بی مهری قرار گرفته است، تصریح کرد: بعنوان مثال چین هر سال ۲۰ الی ۵۰ میلیون تن در این صنعت افزایش تولید دارد اما ایران علی رغم اینکه ۴۵ سال به تولید فولاد پرداخته فقط به افزایش ۱۰ میلیون تنی رسیده است و این درحالی است که تولید فولاد بعنوان یک تولید مزیت داراست.
نظر شما