پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۳۰ تیر ۱۳۹۳، ۱۱:۲۷

نمایشنامه "شب بلند" در حوزه هنری کهگیلویه و بویراحمد خوانده شد

نمایشنامه "شب بلند" در حوزه هنری کهگیلویه و بویراحمد خوانده شد

یاسوج – خبرگزاری مهر: به مناسبت شبهای قدر نمایشنامه "شب بلند" صبح دوشنبه در حوزه هنری کهگیلویه و بویراحمد خوانده شد.

مسئول واحد نمایش حوزه هنری استان در این خصوص به خبرنگار مهر گفت: نمایشنامه "شب بلند" به نویسندگی "فرهاد جهرمی" به موضوع ضربت خوردن حضرت علی (ع) پرداخته است.

اکبر آیین افزود: این نمایش نامه توسط اکبر آیین، علی دلیر، محمد معصومی، حامد حسن پور، رحیم زارعی نسب و حسن فقهی خوانده شد.

وی بیان کرد: در ادامه برنامه نقد و تحلیل این نمایشنامه و اجرای نمایش نامه خوانی توسط "مهرداد نظربلند" و مخاطبان انجام شد.

آیین اظهار داشت: نمایشنامه خوانی یکی از برنامه های هفتگی حوزه هنری استان است که ابتدا یک نمایش نامه توسط هنرمندان خوانش شده و سپس این اجرا به نقد و بررسی گذاشته می شود.

وی ضعف نمایشنامه نویسی را یکی از مشکلات عرصه تئاتر استان عنوان کرد و گفت: برگزاری چنین برنامه هایی می تواند این ضعف را در دراز مدت از بین ببرد.

 

 

کد خبر 2335102

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha