پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۳۰ تیر ۱۳۹۳، ۱۵:۴۲

همزمان با دهه کرامت رضوی/

کاروان‌های رضوی مهمان تمامی استان‌های کشور می‌شوند

کاروان‌های رضوی مهمان تمامی استان‌های کشور می‌شوند

مشهد – خبرگزاري مهر: همزمان با دهه کرامت رضوی، کاروان‌های زیر سایه خورشید میهمان تمامی استان‌های کشور می‌شود.

به گزارش خبرگزاري مهر، معاون ارتباطات و ساماندهی موسسه خدمات مشاوره‌ای جوانان و پژوهش‌های اجتماعی آستان قدس رضوی در نخستین نشست هم‌اندیشی و هماهنگی مسئولان کاروان‌های هفتمین دوره زیر سایه خورشید با بیان این خبر اظهار کرد: امسال 33 کاروان رضوی به تمامی استان‌های کشور اعزام خواهند شد.

صادق حسین‌زاده ملکی با بیان اینکه سال گذشته کاروان‌های زیر سایه خورشید در 135 شهر از 22 استان کشور حضور یافت، عنوان کرد: امسال برای اولین بار 11 استان دیگر شمیم عطر و بوی رضوی را در دهه کرامت استشمام خواهند کرد.

وی اظهار کرد: منتسب بودن برنامه‌های زیر سایه خورشید به حضرت رضا(ع) و مردمی بودن آن از جمله ویژگی‌های متمایز جشن‌های مردمی زیر سایه خورشید در سال جاری به شمار می‌آید.

حسین‌زاده ملکی با بیان اینکه تمامی تشکل‌های مجری برنامه‌های زیر سایه خورشید در تمامی استان‌ها شناسایی شده و با آنها  ارتباط برقرار شده است، افزود: تلاش ما بر این است تا علاوه بر ارتباط با تشکل‌های مجری، از ظرفیت‌های دیگر تشکل‌ها نیز استفاده شود.

وی افزود: سال گذشته حدود 55 عنوان محصول با شمارگان بالغ بر 501 هزار، ویژه مخاطبان داخل کشور زیر سایه خورشید تهیه و در جریان برگزاری برنامه‌ها توزیع شد. امسال نیز بخش عمده‌ای از محصولات به استان‌های مختلف ارسال شده است.

معاون ارتباطات و ساماندهی موسسه جوانان آستان قدس رضوی با تأکید بر اثربخشی فرهنگی برنامه‌های زیر سایه خورشید تصریح کرد: احیای زیارت از راه دور، تبیین سبک زندگی دینی مبتنی بر معارف اهل‌بیت(ع) و حضور ائمه اطهار(ع) در تمامی ساحت‌های زندگی نکات حائز اهمیتی است که باید در این برنامه‌ها مورد توجه قرار گیرد.

امسال برای هفتمین سال متوالی جشن‌های مردمی زیر سایه خورشید همزمان با دهه کرامت رضوی از سوی موسسه خدمات مشاوره‌ای، جوانان و پژوهش‌های اجتماعی آستان قدس رضوی برگزار می‌شود.

کد خبر 2335556

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha