پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۳۰ تیر ۱۳۹۳، ۱۷:۰۴

رستمی مطرح کرد:

20 میلیارد ریال به تکمیل دانشکده معماری بوشهر تخصیص می‌یابد

20 میلیارد ریال به تکمیل دانشکده معماری بوشهر تخصیص می‌یابد

بوشهر - خبرگزاری مهر: معاون امور عمرانی استاندار بوشهر گفت: 20 میلیارد ریال برای تکمیل دانشکده معماری بوشهر تخصیص می‌یابد.

به گزارش خبرنگار مهر، شاپور رستمی ظهر دوشنبه در نشست بررسی وضعیت دانشکده معماری خلیج فارس بوشهر اظهار داشت: تلاش‌های بسیار خوبی به منظور تکمیل پروژه ساخت دانشکده معماری بوشهر صورت گرفته است و امیدواریم شاهد تکمیل آن باشیم.

وی خواستار تلاش جدی همه مسئولان برای تامین اعتبار لازم برای این پروژه شد و تصریح کرد: تلاش داریم تا فاز اول دانشکده معماری خلیج فارس بوشهر تا مهرماه امسال تکمیل شود و شاهد راه‌اندازی کلاس‌ها در این دانشگاه باشیم.

معاون امور عمرانی استاندار بوشهر با اشاره به قرار گرفتن دانشکده معماری خلیج فارس بوشهر در بافت تاریخی بوشهر، اذعان داشت: بافت قدیم و تاریخی بوشهر از اهمیت و ارزش بسیار زیادی برخوردار است و به منظور بهبود وضعیت این بافت اقدامات اساسی باید صورت بگیرد.

مسئولان برای تکمیل دانشکده معماری بوشهر عزمی جدی داشته باشند

وی خواستار اختصاص اولویت‌های ویژه برای ساخت این پروژه شد و ادامه داد: دانشکده معماری دانشگاه خلیج فارس بوشهر می‌تواند نقش بسیار مهمی در زنده‌ نگه داشتن معماری اصیل و سنتی بوشهر داشته باشد.

رستمی بر لزوم تحقق تعهدات همه دستگاه‌ها در راه ساخت این دانشگاه تاکید کرد و افزود: وزارت راه و شهرسازی و سازمان میراث فرهنگی باید تعهدات خود در زمینه ساخت دانشکده معماری دانشگاه خلیج فارس بوشهر را محقق سازند.

وی تاکید کرد: مجری ساخت دانشکده معماری دانشگاه خلیج فارس بوشهر وزارت راه و شهرسازی است که باید تامین اعتبارات را پیگیری کرده و به صورت مستمر نسبت به اعتبارات تخصیص یافته گزارشات لام را ارائه کند.

معاون امور عمرانی استاندار بوشهر با اشاره به تفاهم‌نامه منعقد شده برای ساخت فاز نخست این دانشکده، افزود: برای ساخت فاز نخست این دانشکده باید 20 میلیارد ریال از سوی وزارت راه و شهرسازی و 10 میلیارد ریال از محل اعتبارات استانی تامین شود.

کد خبر 2335629

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha