به گزارش خبرنگار مهر، امامعلی عبدالملکی شامگاه دوشنبه در جمع بازاریان نهاوند در مسجد صاحب الزمان اظهار داشت: بازار نهاوند دارای قدمت طولانی و تاریخ بلندی است که نقش موثر و ارزنده ای در تاریخ، فرهنگ و عرف مردم شهرستان نهاوند داشته است.
عبدالملکی گفت: متأسفانه بازار سنتی نهاوند که بعنوان نماد فرهنگی و تاریخی این شهرستان محسوب می شود و تأثیر بزرگی بر اقتصاد و رونق داد و ستد نهاوند دارد در سالهای گذشته به حال خود رها شده است.
وی ادامه داد: نهاوند شهر ناشناخته اي در ایران و جهان نیست بلکه شهري است که با قدمت بیش از شش هزار سال قبل از میلاد مسیح و اولین جایگاه ورود اسلام به ایران، بعنوان یکی از قدیمی ترین و ریشه دارترین شهرهای ایران هر کجا نامش برده مي شود از آن به نيکي ياد مي شود.
فرماندار شهرستان نهاوند عنوان کرد: براي اولين بار بانگ اذان در نهاوند طنين انداز شد و نقش و جايگاه مردم نهاوند در طول تاريخ ايران چه در دوران نظام ستم شاهي و چه در دوران دفاع مقدس و در حال حاضر بر کسي پوشيده نيست.
امامعلی عبدالملکی بیان داشت: متأسفانه بازار نهاوند که نماد و شاخص اصلی فرهنگ و تمدن مردم و شهر است وضعیت خوبی ندارد و باید برای جلوگیری از تخریب بیشتر آن با هماهنگی شهرداری، اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و مشارکت بازاریان طرح ساماندهی بازار سنتی نهاوند تهیه و اجرا شود.
عبدالملکی افزود: برای شروع عملیات بازسازی و مرمت سقف بازار سنتی نهاوند در فاز اول 500 میلیون تومان از محل اعتبارات فرمانداری در سال جاری تخصیص یافته و اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و شهرداری نهاوند نیز وظیفه دارند برای اجرای این طرح بودجه مناسبی را اختصاص دهند.
وی با اشاره به اینکه بازاریان نهاوند نیز باید در اجرای طرح ساماندهی بازار نهاوند حضور و مشارکت داشته باشند، گفت: در طرح ساماندهی بازار نهاوند باید به مسائل فرهنگی، تاریخی و اسلامی و عرفی مردم نهاوند توجه شود.
نظر شما