پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱ مرداد ۱۳۹۳، ۹:۲۹

بهره برداری از 3 ایستگاه مترو تهران تا مهرماه / مترو به ازگل می رسد

بهره برداری از 3 ایستگاه مترو تهران تا مهرماه / مترو به ازگل می رسد

مدیر عامل شرکت مترو تهران و حومه با بیان اینکه عملیات عمرانی خط 3 مترو تهران با سرعت در حال اجرا است گفت: در تلاشیم تا 3 ایستگاه این خط را تا مهرماه تکمیل و به بهره برداری برسانیم.

هابیل درویش در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: سه ایستگاه میدان ولیعصر(عج)، قلعه مرغی و فاطمی در خط 3 مترو تهران در اولویت بهره برداری قرار دارند که امیدواریم این ایستگاه ها در مهرماه به بهره برداری برسند.

وی ادامه داد: ايستگاه‌هاي ميدان وليعصر(عج) و فاطمي از ايستگاههاي مهم و پرتردد اين خط هستند که براي تکميل آنها با مشکلاتي مواجه بوديم اما خوشبختانه عملیات عمرانی این ایستگاه ها رو به اتمام است و به زودی امکان بهره برداری از آنها فراهم می شود.

درویش خاطر نشان کرد: خط ۳ مترو تهران به طول ۳۷ کیلومتر به عنوان طولانی‌ترین خط مترو خاورمیانه، جنوبی‌ترین نقطه شهر (بزرگراه آزاداگان) را به شمال شرقی تهران (میدان قائم) متصل می‌کند که نیمه شمالی این خط نیز تا پایان سال تکمیل و  آماده بهره برداری خواهد شد.

مدیر عامل شرکت مترو تهران و حومه اظهارداشت: بخش شمالي خط 3 مترو از ايستگاه مترو شهيد بهشتي در محدوده اتوبان صياد شيرازي تا شهرك ازگل در شمال شرق تهران امتداد دارد.

وی در پایان تصریح کرد: ایستگاه مترو میدان ولیعصر (عج) ایستگاهی تقاطعی بین خط 3 و خط 6 مترو است که تا مهرماه این ایستگاه در مسیر خط 3 مورد بهره برداری قرار خواهد گرفت.

کد خبر 2336063

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha