یک نماینده مجلس در گفتگو با خبرنگار پارلمانی مهر در خصوص جلسه غیرعلنی نمایندگان با وزیر امور خارجه گفت: در این جلسه ظریف اعلام کرد که در راستای فرمایشات مقام معظم رهبری خواسته های مردم و نمایندگان مجلس مذاکرات هسته ای را ادامه دادند.
وی گفت: ظریف قاطعانه اعلام کرد که ایران برای رسیدن به نتیجه مطلوب در مذاکرات آمادگی دارد و اگر مشکلی در روند مذاکرات ایجاد شود، از سوی طرف مقابل است.
این نماینده مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: ظریف معتقد بود پیش از مذاکرات جو جهانی علیه ایران بوده و رسانه های بیگانه به گونه ای ایران را قانونگریز معرفی کردند که مذاکرات اخیر این جو را به نفع ایران خاتمه داده و ایران را به عنوان کشوری که با جهان تعامل خواهد داشت، معرفی کرده است.
عضو فراکسیون رهروان ولایت مجلس شورای اسلامی ادامه داد: مساله مهمی که در این جلسه مورد بررسی قرار گرفت مساله غنیسازی ایران بود، ظریف گفت: طرف غربی در مذاکرات اعلام کرده که اورانیوم مورد نیاز برای مرکز اتمی بوشهر را تامین میکنند، اما تیم مذاکرهکننده تاکید دارد که ایران می خواهد خودش برای نیروگاه بوشهر اورانیوم مورد نیاز را تولید کند.
وی اظهار داشت: ظریف معتقد بود که طرف غربی بر روی تعداد سانتریفیوژها حساس است و خواستار کاهش تعداد سانتریفیوژها است، در حالی که تیم مذاکره کننده ایران معتقد است تعداد سانتریفیوژهای ایران باید به گونه ای باشد که سوخت مورد نیاز نیروگاه بوشهر را پوشش دهد.
این نماینده مجلس تصریح کرد: وزیر امور خارجه اعلام کرد که طرف غربی علاقه مند بود که توافقنامه ژنو تا چندین سال تمدید شود که تیم مذاکرهکننده مدیریت زمان را از آنها گرفت و تنها اجازه داد که توافقنامه ژنو تا آذر ماه تمدید شود.
وی اظهار داشت: ظریف در ابتدای صحبت های خود اعلام کرد که تیم مذاکره کننده در دولت روحانی برخاسته از اراده قوی و قدرتمند مردم هستند و مذاکرات ما نتیجه انتخابات مردمی است.
عضو فراکسیون رهروان ولایت مجلس شورای اسلامی خاطر نشان کرد: این اظهارات ظریف مورد اعتراض شدید روحالله حسینیان و مهدی کوچکزاده نمایندگان تهران در مجلس شورای اسلامی قرار گرفت و از وزیر امور خارجه خواستند که در موضوع صحبت کند.
ظریف در پاسخ به آنها گفت: اگر اطلاعات شما بیشتر از ما است می خواهید شما به ما خبر بدهید.
به گزارش خبرنگار مهر، بر اساس شنیدهها ظریف در این جلسه ضمن ترسیم مسیر 7 ماهه مذاکرات ایران و غرب کلیاتی از مذاکرات ژنو و موارد اختلاف ایران و غرب در مورد نیروگاه آب سنگین اراک و فوردو ارائه داده است.
نظر شما