پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱ مرداد ۱۳۹۳، ۱۴:۱۸

نجفی:

ميانگين تحصيلات كاركنان شهرداري تبريز ديپلم به پايين است/ به نیروی جوان بها دهیم

ميانگين تحصيلات كاركنان شهرداري تبريز ديپلم به پايين است/ به نیروی جوان بها دهیم

تبریز- خبرگزاری مهر: شهردار تبریز گفت: ميانگين تحصيلات كاركنان شهرداري تبريز ديپلم به پايين است که این امر زنگ هشداری برای این اداره است.

به گزارش خبرنگار مهر، صادق نجفی قبل از ظهر چهارشنبه در جمع شاغلین شهرداری تبریز گفت: وجود این میانگین در نهادی همچون شهرداری تبریز که با زندگی مردم سروکار دارد بسیار شگفت انگیز است و نمی توان این امر را قابل قبول دانست.

وی ادامه داد: در طول هفت یا هشت سال گذشته بيشترين جذب نيرو در شهرداري تبريز با مدرك ديپلم صورت گرفته که این امر وجود نوعی بی برنامگی را در این زمینه نشان می دهد.

نجفی با اشاره به اینکه باید اقدامات مناسبی برای بالا بردن میانگین تحصیلات در بین شاغلان این اداره انجام دهیم، گفت: نیروی انسانی باید در شهرداری ساماندهی شود که این امر نیازمند انقلابی بزرگ در این نهاد است تا بدین وسیله نيروها را از نظر علمي تقويت كنيم و ميزان توانايي علمي آنان را بالا ببريم.

وی ادامه داد: متاسفانه چیزی که هم اکنون در شهرداری شاهد آن هستیم چرخش مدیریت در بین چندین نفر است در حالی که باید راه را برای جوانان تحصیل کرده در این اداره باز کنیم.

شهردار تبریز افزود: مدیران امور اداری شهرداری باید بر روی تربيت نيروهاي جوان تمرکز کنند تا شاهد استفاده از شور و نشاط جوانان در پست های مختلف در این اداره باشیم.

وی با اشاره به ضرورت وجود شور و نشاط در بدنه شهرداری گفت: براي اداره شهر به انسانهاي نترس، با اراده و عاشق خدمت نيازمنديم، هدف ما تربيت و استفاده از انسان هايي با بهره وري و هوش بالا و دوستدار و عاشق شهرداري تبريز بايد باشد.

نجفی با اشاره به اينكه با دانشگاه تبريز در خصوص تحصيلات تكميلي كارشناسان ارشد شاغل در شهرداري تبريز تفاهم نامه امضا كرده ايم، تصريح كرد: بايد روي بدنه كارشناسي شهرداري سرمايه گذاري شود تا آماده پذيرش مديريت هاي شهرداري تبريز شوند.
 

کد خبر 2336897

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha