پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱ مرداد ۱۳۹۳، ۱۴:۲۶

خوش خبر:

مشکلات زیرساختی روستاهای اطراف شهر ایلام حل می شود

مشکلات زیرساختی روستاهای اطراف شهر ایلام حل می شود

ایلام - خبرگزاری مهر: فرماندار شهرستان ایلام گفت: مشکلات زیرساختی روستاهای اطراف شهر ایلام حل می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، ناصر خوش خبر ظهر چهارشنبه در بازدید از روستاهای اطراف شهر ایلام اظهار داشت: دو بحث جدی درباره روستاهای اطراف شهر ایلام وجود یکی ایجاد زیرساختهای مناسب در این مناطق و دیگر الحاق آنها به شهر ایلام است.

وی بیان داشت: نحوه خدمات رسانی به این روستاها باید افزایش پیدا کند و مشکلات زیرساختی روستا اعم از آسفالت، آب و.. باید حل شود.

خوش خبر عنوان کرد: باید نظارت کارشناسی دقیق و برنامه ریزی درست الحاق این روستاها به شهر ایلام برای خدمات رسانی مطلوب صورت گیرد و در این بین شهرداری و شورای شهر ایلام تلاش بیشتری انجام دهند.

فرماندار ایلام بیان داشت: بدون شک توسعه و خدمات رسانی در همه جای شهرستان در دستور کار قرار دارد و روستاهای اطراف شهر ایلام باید از لحاظ امکانات زیرساختی تکمیل شوند.

وی عنوان کرد: همواره مسئولان استان ایلام و فرمانداری توجه خاص و ویژه ای به روستاها دارند چراکه این روستاها هستند که بخش مهمی از تولیدات جامعه را بر عهده دارند.

کد خبر 2336921

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha