به گزارش خبرنگار مهر، قدرت الله ترابی نژاد ظهر چهارشنبه در جلسه کارگروه ارتقای امنیت اجتماعی شهرستان پلدختر اظهار داشت: طی سال گذشته 87 درصد موارد خودکشی کسانی بوده اند که با خوردن دارو اقدام به خودکشی کرده اند.
وی گفت: در بحث خودکشی ها تمام دستگاهها مسئولیت هایی بر عهده دارند و دستورالمعل های لازم تهیه و وظیفه هر دستگاه مشخص شده است.
فرماندار پلدختر با تاکید بر ضرورت انجام کار پژوهشی در زمینه خودکشی در این شهرستان ادامه داد: تحقیقات دانشگاهی و میدانی می تواند ریشه های خود کشی را معلوم کند.
ترابی نژاد با باین اینکه جوانان و نوجوانان گاهی از اینترنت و ماهواره و دوستان ناباب می آموزند و اقدام به خودکشی می کنند، تصریح کرد: در این راستا آموزش و پرورش برای آگاهسازی دانش آموزان و والدین آنها نقش کلیدی و مهم دارد.
وی با بیان اینکه باید فیلم هایی در رسانه ها ساخته شود و نوع برخورد با فرزندان را آموزش دهند، عنوان کرد: این امر در کاهش آسیبهای اجتماعی از جمله پدیده خودکشی موثر است.
فرماندار پلدختر اظهار امیدواری کرد که با کمک رسانه ها و با آگاهی بخشیدن و آموزش روزافزون آمار خودکشی در جامعه کاهش یابد.
جانشین فرمانده انتظامی شهرستان پلدختر نیز در این جلسه گفت: با اجرای طرح ارتقای امنیت اجتماعی، 100 دستگاه موتور سیکلت مزاحم در سطح شهر و 30 دستگاه خودرو که آلودگی صوتی و خلافی داشتند به پارکینگ منتقل شده اند.
سرهنگ سلطان مراد زارع با بیان اینکه در سطح شهر پلدختر معتاد کارتون خواب نداریم افزود: بعد از ماه رمضان و شروع سفرهای تابستانی بیشتر مسافران در پلدختر در بوستان ولایت استقرار و استراحت می کنند که برای امنیت آنها گشت های سواره و پیاده در نظر گرفته شده است.
فخرالدین پناهنده رئیس قسمت برق شهرستان پلدختر نیز گفت: برای ارتقای امنیت اجتماعی 970 دستگاه انواع چراغ در سطح شهرهای پلدختر و معمولان و روستاهای شهرستان تعمیر و 120دستگاه لامپ 150 وات نیز در بلوار اصلی شهر پلدختر تعویض شده که این امر بهبود وضعیت روشنایی را به دنبال داشته است.
نظر شما