به گزارش خبرنگار مهر، ایجاد دولت الکترونیک در ادارات باعث سهولت خدمات رسانی و کاهش سفرهای درون شهری می شود.
بر اساس این گزارش، شبکه دولت الکترونیک در آذربایجان شرقی ظهر امروز چهارشنبه در استانداری آذربایجان شرقی با حضور اکثر مدیران ادارات دولتی استان برای سهولت خدمات رسانی به مردم افتتاح شد.
ارایه خدمات الکترونیکی جزو اهداف دولت تدبیر و امید است
استاندار آذربایجان شرقی ظهر چهارشنبه در جلسه افتتاح شبکه دولت الکترونیک در آذربایجان شرقی گفت: ارایه خدمات الکترونیکی جزو اهداف دولت تدبیر و امید است.
اسماعیل جبارزاده با بیان اینکه روابط بین مردم و دستگاه های دولتی سنتی است، اظهار داشت: در حال حاضر روابط مردم با دستگاه های دولتی به صورت سنتی است و باید با ترویج دولت الکترونیک این امر به صورت کلی از بین برود.
وی اضافه کرد: مردم آذربایجان شرقی لایق بهترین ها هستند و باید برای خدمت رسانی به آنها از روش های با سهولت استفاده کرد.
استاندار آذربایجان شرقی راه اندازی دولت الکترونیک را برای تسریع در خدمات ضروری دانست و افزود: راه اندازی دولت الکترونیک در ادارات باعث سهولت خدمات رسانی به مردم می شود.
جبارزاده خاطرنشان کرد: با راه اندازی دولت الکترونیک مراجعات حضوری مردم کاهش می یابد.
وی با اشاره به افزایش شبکه های شرکت مخابرات در استان گفت: شبکه های ارتباطی با تلاش جهادی از 50 به 250 رسیده است.
استاندار آذربایجان شرقی اظهار داشت: با تقویت شبکه های ارتباطی بین مردم و ادارات دولتی شهروندان می توانند در محل زندگی خدمات را از طریق این شبکه دریافت کنند.
جبارزاده افزود: با ارایه خدمات الکترونیکی مردم از پشت درهای بسته مدیران رهایی می یابند و در سریع ترین زمان ممکن می تواند مشکلات خود را حل کنند.
وی اضافه کرد: باید با تمام توان از خدمات الکترونیکی دولت حمایت کنیم.
استاندار آذربایجان شرقی با بیان اینکه بخش خصوصی می تواند با سرمایه گذاری در بخش الکترونیکی ادارات کمک کند، اظهار داشت: بخش خصوصی می تواند با سرمایه گذاری در این بخش بیشترین درآمد را کسب کند.
جبارزاده خاطرنشان کرد: برای توسعه استان باید فناوری های جدید را در بخش های اداری ارتقاء دهیم.
وی ایجاد اشتغال، سهولت در خدمات رسانی به مردم و کاهش مسافرت های درون شهری را از مزایای دولت الکترونیک در ادارات استان دانست.
250 ادارات دولتی آنلاین هستند
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری آذربایجان شرقی با اشاره به آنلاین بودن 250 ادارات دولتی در فاز نخست افتتاح طرح دولت الکترونکی در ادارات آذربایجان شرقی گفت: در فاز نخست افتتاح این طرح در 250 نقطه از استان برای دولت الکترونیک فراهم شده است.
پاکزاد افزود: در فاز نخست افتتاح طرح الکترونیک در استان 300 دستگاه ارتباطاتی فراهم شده است.
وی با اشاره به آنلاین بودن 250 نقطه از خدمات دولت الکترونیک در ادارات استان گفت: قرار است این آمار تا پایان امسال از 250 به 400 نقطه افزایش پیدا کند.
641 روستا به ارتباط کاملا فیبری دسترسی دارند
مدیرعامل شرکت مخابرات آذربایجان شرقی نیز در ادامه این جلسه با اشاره به رتبه ایران از لحاظ دسترسی به اینترنت گفت: ایران از نظر دسترسی به اینترنت در دنیا مقام 77 را دارد.
محمد فرقانی خاطرنشان کرد: در اداراتی که به الکترونیک تجهیز شده اند، قرار است علاوه بر سهولت دسترسی در خدمت رسانی از ویدیو کنفرانس نیز استفاده کنند.
وی ادامه داد: در حال حاضر 641 روستا ارتباط کاملا فیبری دسترسی دارند و قرار است در آینده سازمان های صنعتی و دانشگاهی نیز از این خدمات بهره مند شوند.
ارسال مراسلات یکی از خدمات طرح دولت الکترونیک در آذربایجان شرقی است
مدیر کل دفتر فناوری اطلاعات استانداری آذربایجان شرقی اظهار داشت: در فاز اول افتتاح شبکه دولت الکترونیک در استان حدود 35 دستگاه توسط شرکت مخابرات استان تهیه شده است.
محمد سربخشیان همچنین در ادامه گفت: ارسال مراسلات یکی از خدمات طرح دولت الکترونیک در آذربایجان شرقی است و در حال حاضر تمام شهرستان های استان به این طرح دسترسی دارند.
وی اضافه کرد: در فاز دوم این طرح اداراتی که در این طرح قرار گرفته اند، می توانند از ویدیو کنفرانس نیز استفاده کنند.
.............................
گزارش از زهرا ناصران
نظر شما