پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱ مرداد ۱۳۹۳، ۱۸:۱۴

با محوریت غیرت ایرانی و اخلاق مداری در خانواده

فردا یادواره 2 هزار و 76 شهید برگزار می‌شود

فردا یادواره 2 هزار و 76 شهید برگزار می‌شود

با همکاری بنیاد شهید و شهرداری منطقه 3 تهران، موسسه پدران آسمانی که متشکل از فرزندان شهداست، یادواره 2 هزار و 76 شهید منطقه 3 را برگزار می‌کند.

به گزارش خبرگزاری مهر ،محوریت و هدف این مراسم که عصر  فردا پنج شنبه دوم مرداد ماه در مسجد شهید نواب صفوی شهرک فجر برگزار می شود، «تعصب و غیرت ایرانی» و «اخلاق مداری در خانواده» است.

سردار حاج حسین کاجی، جانباز 70 درصد، سخنران این مراسم خواهد بود و  حجت‌السلام سیدمحمد علی شهیدی رئیس بنیاد شهید، فخرالدین سلیمانی شهردار منطقه 3 و تنی چند از اعضای شورای شهر تهران نیز در این مراسم حضور خواهند داشت.

در مراسم یادواره 2 هزار و 76 شهید، از خانواده‌های شهید علی خلیلی و شهید احمد موسوی نیز تجلیل می شود.

اهدای جوایز برگزیدگان مسابقه اذان نیز از دیگر برنامه‌های این مراسم خواهد بود.

بنا بر این گزارش، مراسم یادواره 2 هزار و 76 شهید منطقه 3 عصر  فردا پنج شنبه، دوم مرداد ماه، یادواره 2 هزار و 76 شهید منطقه 3  در مسجد شهید نواب صفوی شهرک فجر برگزار می‌شود.
 

کد خبر 2337221

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha