پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲ مرداد ۱۳۹۳، ۲۳:۳۴

طهماسبی:

رسانه ها برای عدم پرداخت پول به متکدیان فرهنگسازی کنند

رسانه ها برای عدم پرداخت پول به متکدیان فرهنگسازی کنند

گرگان - خبرگزاری مهر: معاون سیاسی امنیتی استانداری گلستان، با بیان این که تکدیگری چهره جامعه را زشت کرده است بر اهمیت فرهنگ سازی در این رابطه تاکید کرد و گفت: رسانه ها برای ایجاد فرهنگ پرداخت نکردن پول به متکدگیان در جامعه کمک کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، علی اصغر طهماسبی، عصر پنجشنبه در کارگروه اجتماعی و فرهنگی استان، با تاکید بر زشت شدن جامعه توسط متکدیان، گفت: برای کشور ما زیبنده نیست، افراد در سنین مختلف در خیابان ها و مراکز عمومی تکدیگری کنند، مقابله با این عمل زشت که تصویر جامعه را خدشه دار می کند نیازمند تجدید نظر در سیاستهای کلی کشور است.

وی با بیان این که باید از ظرفیتهای دستگاههای دولتی، از ظرفیتهای خیرین جامعه، سازمانهای مردم نهاد، نهادهای حمایتی و جامعه دانشگاهی در رابطه با تکدی گری استفاده کنیم، گفت: صدا و سیما ، مطبوعات و سایتهای خبری باید در خصوص تکدی گری اطلاع رسانی کرده و این فرهنگ را در جامعه نهادینه کنند که پرداخت پول به افراد متکدی حتی از روی دلسوزی نیز نباید انجام شود.

وی ادامه داد: این در حالی است که در نظام مقدس جمهوری اسلامی نهادهای حمایتی کمیته امداد امام خمینی(ره) و بهزیستی، جهت کمک به افراد نیازمند و آسیب دیده واقعی وجود دارند که بسیاری از افراد کم توان جامعه زیر چتر حمایتی این سازمانها قرار دارند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خاطرنشان کرد: اینکه دستورالعمل از تهران نیامده نباید برای ما ملاک عمل باشد بلکه بحث تکدی گری یکی از معضلات مهم اجتماعی است که برای حل آن باید خودمان پیشقدم بوده و با تمام قوا وارد عمل شویم.

طهماسبی در ادامه بیان داشت: پیرامون موضوع صیانت از نهاد خانواده در استان گلستان، سازمانهای مردم نهاد ، ثمن ها و NGO های زیادی وجود دارد که مشغول فعالیت هستند و این یک ظرفیت بزرگ برای استان محسوب  می شود و باید از این فرصت استفاده کنیم.

کد خبر 2337734

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha