پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۳ مرداد ۱۳۹۳، ۱۰:۴۳

زاکانی:

حمایت از مظلومان وظیفه همه مسلمانان جهان است

حمایت از مظلومان وظیفه همه مسلمانان جهان است

مشهد – خبرگزاری مهر: نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفت: حمایت از مظلومان به ویژه مردم فلسطین وظیفه همه مسلمانان جهان است.

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا زاکانی، صبح جمعه در حاشیه مراسم راهپیمایی روز قدس در جمع خبرنگاران اظهار کرد: امروز جمهوری اسلامی نماد مقابله با صهیونیسم و مبارزه با استکبار است و در چنین شرایطی وظیفه همه مسلمانان به ویژه مردم ایران حمایت از مظلومان و اعلام برائت از مستکبران است.  

وی در محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی در نوار غزه عنوان کرد: روز قدس صحنه برائت از استکبار و حمایت از مظلومان جهان است.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: حضور در راهپیمایی روز قدس وظیفه و تکلیفی برای آحاد مسلمانان است و در چنین شرایطی که مردم فلسطین نیازمند کمک و یاری ملت ها هستند همگان باید در محکوم کردن جنایت رژیم منحوس اسرائیل به پا خیزند.

زاکانی یادآور شد: امروز جمهوری اسلامی ایران در صحنه برائت از مستکبران به میدان آمده اما این مسئله امروز باید پررنگ تر و برجسته تر باشد زیرا در چنین روزی باید ضمن اعلام برائت از همه کسانی که اصرار بر ظلم‌ورزی‌ دارند، نشان دهیم که مسلمانان اتحاد و انسجام لازم را دارند.

وی با اشاره به اینکه راهپیمایی روز قدس راهی برای اعلام انزجار از استکبار و حمایت از مظلومان و مستضعفان جهان، است، افزود: حضور در راهپیمایی روز قدس نشانگر توجه به جنبه‌های انسانی و اعتقادی مسلمانان در سراسر جهان است.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: نقش ایرانیان در حمایت از مظلومان جهان بارز است و امروز جمهوری اسلامی نماد مقابله با صهیونیسم و مبارزه با استکبار است و در چنین شرایطی وظیفه همه مسلمانان به ویژه مردم ایران حمایت از مظلومان و اعلام برائت از مستکبران است.  

 

 

کد خبر 2337820

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha