به گزارش گروه حوزه و دانشگاه "مهر"، در اين مراسم كه همزمان با شروع سال تحصيلي، هفته دفاع مقدس و مراسم ياد بود شهداي دانشجوي دانشگاه برگزار شد، آيت الله مهدوي كني طي سخناني ضمن توصيه دانشجويان به عبادت در ايام شريف شعبان و رمضان و تشكر از اظهار لطف آنان در ايام كسالت از آنان خواست راه شهداي دانشجو را فراموش نكرده و اهداف آنان را فراروي خود قرار دهند و به طلبه بودن خود افتخار كنند.
وي در ادامه ضمن تاكيد بر مقدم بودن پيشوند "معارف اسلامي" در رشته هاي دانشگاه از دانشجويان خواست در عين توجه به رشته هاي تخصصي به معارف اسلامي توجه ويژه اي داشته باشند تا اهداف دانشگاه از طريق تلفيق اين دو حوزه پربارتر شود.
در ادامه اين مراسم دكتر قانع توسط رياست دانشگاه امام صادق (ع) معمم شد. آيت الله مهدوي كني در هنگام عمامه گذاري رهنمودهايي را به دكتر قانع ارائه كرد.
به گزارش "مهر"، حجت الاسلام دكتر قانع دكتراي خود را در رشته فقه و اصول از دانشگاه امام صادق (ع) دريافت كرده و هم اكنون عضو هيئت علمي دانشكده الهيات معارف اسلامي و ارشاد دانشگاه امام صادق (ع) است.
نظر شما