پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۶ مرداد ۱۳۹۳، ۱۲:۱۳

آغاز برنامه های امداد تابستانی اورژانس از فردا/ استقرار پایگاههای امدادی در سواحل و جاده ها

آغاز برنامه های امداد تابستانی اورژانس از فردا/ استقرار پایگاههای امدادی در سواحل و جاده ها

رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی وزارت بهداشت اظهارداشت: بنا داریم برنامه های امداد تابستانی را از روز عید فطر آغاز کنیم و تمام اورژانس های پیش بیمارستانی استانی در این زمینه آمادگی کامل دارند.

به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر امین صابری نیا گفت: پایگاههای امدادرسانی با دستگاه های هشدار دهنده اورژانس در کنار جاده ها و سواحل مجاز برای شنا کردن مستقر خواهند بود.

به گفته وی، به دلیل اینکه محدودیت امکانات و تجهیزات برای امداد رسانی وجود دارد، از شهروندان و مسافران خواهشمندیم فقط در صورت ضرورت با شماره تلفن 115 تماس بگیرند و درخواست آمبولانس کنند. در غیر این صورت در مواقع اضطرار، خدمات رسانی مختل خواهد شد.

صابری نیا در ادامه توصیه کرد: در زمان رخداد حوادث ترافیکی، مردم از محل حادثه دوری کنند و نظاره گر نباشند چون در این صورت ترافیک ایجاد شده ناشی از تجمع، خدمات رسانی اورژانس و رسیدن به موقع خودروهای امدادی را مختل می کند.

رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی وزارت بهداشت در پایان خاطرنشان کرد: در صورت مواجه با مصدومان، اگر تجربه برخورد با فرد حادثه دیده را ندارند، اکیدا از تماس با او خودداری کنند و منتظر رسیدن نیروهای اورژانس باشند. چون رفتارهای غیر علمی در  این زمان، منجر به آسیب های غیر قابل جبران در فرد صدمه دیده خواهد شد.

کد خبر 2339992

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha