به گزارش خبرنگار سرويس علوم پزشكي گروه دانشگاهي "مهر" دكتر محمد علي محققي صبح امروز در مراسم جشن دانشجويان جديد الورود دانشگاه علوم پزشكي ايران كه در تالار زكرياي رازي اين دانشگاه برگزار شد، افزود: هر حركت و تلاشي بايد در راستاي پاسخ دهي و حل مشكلات مردم و سلامتي كشور باشد، اما آموزش بدون در نظر گرفتن نيازهاي مناطق محروم كشور و اقشار مستضعف و واقعيت هاي جامعه از اهداف خود دور مي ماند.
وي اظهار داشت: آموزش پزشكي در نظام جمهوري اسلامي با شيوه اي متفاوت از آنچه كه در جهان آموزش داده مي شود در جهان اجرا مي شود، اين شيوه مسوول پاسخ دادن به نيازهاي بر حق و ضرورت هاي مبرم جامعه است و تجارب حاصل از آن به سطحي رسيده كه از سوي سازمان هايي همچون بهداشت جهاني به صورت يك الگوي مناسب به كشورهاي در حال توسعه توصيه مي شود.
معاون آموزشي و امور دانشجويي وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي يادآور شد: روند فعلي آموزش، ما را به اهداف مورد نظر خودمان در بخش سلامت جامعه نمي رساند بايد در اين روند تجديدنظر اساسي صورت گيرد و اين كار بر عهده دانشگاه، استادان و دانشجويان است.
وي مهمترين هدف معاونت آموزشي در وزارت بهداشت را تحول در آموزش پزشكي عنوان كرد و گفت: آموزش پزشكي در كشور ما در حال حاضر در برخي از بخش ها ناكار آمد است و بايد تجديد نظر در آنها صورت گيرد و ضرورت هاي نظام سالم بايد در فضاي دانشگاهي حاكم باشد.
دكتر محققي در پايان از عنصر ايمان به عنوان شاخصه مهم فارغ التحصيلان پزشكي و كاركنان نظام بهداشتي كشور نام برد و علم و ايمان را دو بازوي هماهنگ دانست كه بايد با هم رشد كنند.
به گزارش "مهر" دانشگاه علوم پزشكي ايران با 6 هزار و 700 دانشجو و 800 عضو هيات علمي، 6 دانشكده و 2 مركز تحقيقات و 25 مركز آموزشي درماني رتبه سوم در بخش آموزش در سال 83 در ميان دانشگاه هاي كشور بدست آورده است.
نظر شما