پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۲ مرداد ۱۳۹۳، ۹:۴۶

آیت الله اسلامی:

مثلث شوم استکبار در صدد ایجاد مذهب جعلی برای مقابله با اسلام اصیل است

مثلث شوم استکبار در صدد ایجاد مذهب جعلی برای مقابله با اسلام اصیل است

قزوین- خبرگزاری مهر: نماینده مردم استان قزوین در مجلس خبرگان رهبری گفت: مثلث شوم اسرائیل، آمریکا و انگلیس با تشکیل داعش درصدد ایجاد مذهب جعلی برای مقابله با اسلام اصیل است که تنها راه مقابله با آن داشتن بصیرت و هوشیاری ملل مسلمان جهان در برابر این توطئه شیطانی است.

به گزارش خبرنگار مهر، مراسم افتتاحیه ششمین دوره طرح ولایت استانی خط امام درسال اقتصاد و فرهنگ باعزم ملی ومدیریت جهادی شنبه شب باحضور آیت الله اسلامی نماینده مردم استان در مجلس خبرگان رهبری، ابوالحسن نائینی رئیس دانشگاه بین المللی امام خمینی، گرجی رئیس دانشگاههای عملی کاربردی استان، مهدی برزگر مسئول ناحیه بسیج دانشجویی دانشگاههای استان و جمع کثیری از دانشجویان در سالن اجتماعات مرکزی دانشگاه بین المللی امام خمینی(ره) قزوین برگزار شد.

آیت الله اسلامی در مراسم افتتاحیه طرح ولایت گفت: امروز دشمنان اسلام در صدد مذهب سازی جعلی در خاورمیانه هستند و با سرمایه گذاری سنگینی که توسط مثلث شوم اسرائیل، انگلیس و آمریکا صورت گرفته تلاش می کنند با شناسایی چهره های مذهبی متزلزل بتدریج و غیر محسوس با خلق امامان دروغین، ترویج وهابیت و بهائیت و در نهایت تروریست هایی مانند داعش به اصل اسلام آسیب برسانند.

نماینده مردم استان در مجلس خبرگان رهبری تصریح کرد: وهابیت را در عربستان و عراق ترویج کردند و با کمک داعش نقشه داشتند تا کربلا و عتبات عالیات را تخریب کنند که به لطف حمایت جمهوری اسلامی و سرداران رشیدی چون سلیمانی نتوانستند عراق را تصرف کنند و شکست خوردند و تنها در عربستان لانه کرده اند و توطئه می کنند.

آیت الله اسلامی بیان کرد: داعش بیش از 11 هزار نفر نیست اما با دلارهای مثلث شوم و عربستان تغذیه می شود که خوشبختانه در برابر مرجعیت و علمای شیعه نتوانست به اهداف خود برسد اما با خلق مذهب جدید و خود فروختگانی مانند ابوبکر بغدادی که در اسرائیل آموزش دیده می خواهند لباس خلیفه مسلمین را تن این تروریست کرده و منطقه را ناامن کنند.

وی افزود:داعش مانند وهابیت بتدریج شکل گرفته و تنها با هوشیاری مسلمانان و اتحاد آنها از بین خواهد رفت که در این میان دانشجویان باید دشمن را بخوبی بشناسند زیرا رشد و آگاهی و بصیرت جوانان مهمترین مانع شکل گیری مذاهب جعلی، داعش و وهابیت است.

بصیرت خنثی کننده نقشه دشمنان است

دبیر کمیته تحقیق مجمع جهانی اهل بیت یادآورشد: صلابت و جسارت رهبری، هوشیاری آیت الله سیستانی و حضور سردارانی چون سلیمانی تاکنون از سقوط بغداد و پیاده شدن نقشه شیطانی داعش جلوگیری کرده در غیر این صورت تاکنون بقاع متبرکه در عراق با خاک یکسان شده بود اما شما دانشجویان هم وظیفه دارید با شرکت در برنامه های فرهنگی مانند طرح ولایت بصیرت خود را بالا ببرید زیرا یکی از عوامل خنثی شدن نقشه های شیطانی دشمنان هوشیاری و بصیرت است.

وی گفت: ما نگران کسانی هستیم که در گوشه و کنار کشور گاهی به ولایت جسارت می کنند و قدر این خیمه دین را در شرایط کنونی نمی دانند و ناآگاهانه یا عامدانه به این جایگاه آسیب می زنند که خواست دشمنان است.

آیت الله اسلامی تصریح کرد: دشمنان به اهمیت جایگاه ولایت پی برده اند لذا همه نقشه های خود را در این مسیر به کار گرفته اند لذا باید هوشیار باشیم و قدر ولایت را بدانیم و نگذاریم حلقه های مقاومت درهم بشکند.

وی افزود: دانشجویان باید قدردان فرصت های طلایی در کشور باشند و با استفاده از برنامه های فرهنگی چون طرح ولایت خود را به معنویت، بصیرت و تقوی مسلح کنند و با خودسازی در مسیر حفظ ارزشها و مقابله با توطئه ها گام بر دارند.

کد خبر 2341824

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha