دکتر رضا ممتحن در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به نام نویسی 197 هزار فارسی برای دریافت دفترچه بیمه سلامت ایرانیان، اظهار داشت: تا کنون 85 درصد از دفترچه های متقاضیان چاپ شده و به مرور با مراجعه متقاضیان در اختیار آنها قرار می گیرد.
مدیرکل بیمه سلامت فارس با بیان اینکه 15 درصد از افراد ثبت نامی واجد شرایط دفترچه بیمه سلامت ایرانیان نبودند، ادامه داد: قریب 90 درصد از افرادی که دفترچه بیمه سلامت آنها صادر شده است دفترچه های خود را تحویل گرفته اند.
وی با بیان اینکه در شیراز 6 دفتر نمایندگی بیمه سلامت وجود دارد، ابراز داشت: متقاضیان دفترچه بیمه سلامت ایرانیان در صورت دارا بودن شرایط با ثبت نام در سامانه http://www.bimehsalamat.ir کمتر از یک هفته دفترچه بیمه دریافت می کنند.
دکتر ممتحن افزود: ثبت نام بیمه سلامت صرفا از طریق سایت سازمان بیمه سلامت انجام می شود و افراد واجد شرایط می توانند بدون پرداخت هیچگونه هزینه ای صرفا از طریق این سامانه ، نسبت به ثبت نام خود و اعضای خانواده شان اقدام کنند .
وی با بیان اینکه بیمه سلامت کاملا رایگان است، ابراز داشت: دریافت هرگونه وجه تحت عنوان هزینه ثبت نام بیمه سلامت از افراد ممنوع و غیر قانونی است.
مدیرکل بیمه سلامت فارس اضافه کرد: تنها افرادی که می خواهند از طریق دفاتر پیشخوان خدمات دولت ثبت نام کنند بر اساس مصوبه وزارت کشور باید مبلغ دو هزار تومان را به عنوان حق الزحمه به این دفاتر پرداخت کنند.
وی در ادامه تصریح کرد: بر اساس اعلام قبلی، اطلاع رسانی دریافت دفترچه صرفا از طریق پیامک انجام می شود و کسانی که شرایط آنها برای دریافت دفترچه احراز شود ، پس از دریافت پیامک می توانند به دفاتر پیشخوان معرفی شده مراجعه و دفترچه خود را دریافت می کنند.
دکتر ممتحن در بخش پایانی سخنان خود یادآور شد: ارائه دفترچه بیمه سلامت ایرانیان طرحی ابتکاری و ماندگار توسط دولت تدبیر و امید است که شامل افرادی می شود که شامل هیچ بیمه پایه ای نیستند.
نظر شما