به گزارش خبرنگار مهر ، غلامحسین جلیل خانی شامگاه شنبه در جمع مدیران استان زنجان افزود: بیشترین میزان رضایتمندی مردم از دفاتر پیشخوان دولتی، درمانگاه ها و نظام مهندسی به ترتیب 75، 77و 75بوده است.
وی نقش مدیران را در افزایش رضایتمندی ارباب رجوع بسیار موثر اعلام کردو اظهار داشت: در راستای افزایش این امر مهم باید مدیران برنامه ریزی لازم را داشته باشند.
مدیر کل مدیریت منابع و نیروی انسانی استانداری زنجان گفت: برای سنجش نحوه ارایه خدمات دستگاه های دولتی در چهار ماهه سالجاری هفت هزار و 200 نفر از مراجعه کنندگان مورد پایش قرار گرفته اند که در این تحقیق 38 درصد مراجعه کنندگان بیش از یکبار برای کارهای خود به دستگاه های اجرایی مراجعه کرده بودند.
جلیل خانی تاکید کرد: در این تحقیق بین تحصیلات و سن مراجعه کنندگان برای دریافت خدمات مورد نظر رابطه معناداری وجود دارد چرا که مراجعه کنندگان جوان و تحصیلکرده کمترین رضایت را از دستگاههای خدمات رسان داشته اند.
وی یادآورشد: هرچه تحصیلات پاسخگویان بیشتر و سن آنها پایین تر بوده میزان رضایتمندی آنها از خدمات ارئه شده بسیار کمتر بوده است.
مدیرکل منابع و تحول اداری استانداری زنجان یاد آورشد: در مجموع 76 درصد مراجعه کنندگان از نحوه و نوع خدمات ارائه شده دستگاه های اجرایی رضایت خوبی داشتند.
جلیل خانی گفت: باید در زمینه ارتقای رضایتمندی ارباب رجوع مشکلات و مسائل احصاء شودو براساس آن برنامه ریزی لازم تدوین شود.
وی،به جایگاه ارباب رجوع در کلیه دستگاه های اجرایی اشاره کرد و گفت: تکریم ارباب رجوع یک وظیفه اضافی در کنار سایر وظایف نیست بلکه تکریم ارباب رجوع رسالت اصلی مهم دستگاههای اجرایی است.
مدیرکل منابع و تحول اداری استانداری زنجا یاد آورشد: تکریم ارباب رجوع و احترام و برخورد درست با آنها مهمتر از انجام کار شان است بنابراین باید مدیران بر تقویت این امر مهم توجه جدی کنند و در این میان در دستگاههای اجرایی باید با ارباب رجوع با احترام برخورد شود.
جلیل خانی تصریح کرد: در استان زنجان باید ارتقای فرهنگ رفتار با ارباب رجوع آموزش داده شود چرا که اگر این امر در استان زنجان اجرا شود و در مسیر خوب خود طی شود بیانگر مدیریت درست مدیر دستگاه اجرایی خواهد بود.
نظر شما