پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۳ مرداد ۱۳۹۳، ۱۴:۳۴

جدگال عنوان کرد:

طرح الحاق بنادر شهید بهشتی و کلانتری به منطقه آزاد چابهار در دستور کار قرار دارد

طرح الحاق بنادر شهید بهشتی و کلانتری به منطقه آزاد چابهار در دستور کار قرار دارد

زاهدان- خبرگزاری مهر: نماینده مردم چابهار، نیکشهر، قصرقند و کنارک در مجلس شورای اسلامی گفت: طرح الحاق اسکله‌های شهید بهشتی، شهید کلانتری و اراضی شهر جدید تیس در دستور کار دولت قرار دارد.

یعقوب جدگال در گفتگو با مهر بیان داشت: از مهم ترین برنامه‌های در دست اجرای دولت طرح الحاق اسکله‌های شهید بهشتی و شهید کلانتری و همچنین اراضی شهر جدید طیس به منظور توسعه و رونق تجارت و برخورداری از معافیت‌های موجود در منطقه آزاد چابهار است.

وی افزود: طرح الحاق بنادر یاد شده و همچنین اراضی تیس در کمیسیون های تخصصی مورد بحث و بررسی قرار گرفته و به زودی  در صحن علنی مجلس شورای اسلامی مطرح می شود.

وی ادامه داد: با تصویب این طرح مزایا و فرصت‌های قابل توجهی در راستای رونق اقتصادی و فرصت برای بازرگانان و تجار فراهم می شود.

نماینده مردم چابهار افزود: ایجاد جتمع فولاد و پتروشیمی چابهار نیز از جمله طرح های مهمی است که روحی تازه در کالبد اقتصادی چابهار خواهد دمید.

وی ادامه داد: این دو مجتمع آینده اقتصادی این منطقه را متحول خواهند کرد به نحوی که اشتغال، درآمد و رونق بیشتری را برای این منطقه به همراه خواهد داشت.

تقویت ناوگان حمل و نقل جاده‌ای

جدگال بیان داشت: احداث راه آهن چابهار ـ زاهدان نیز یکی دیگر از طرح های مهمی است که  با  تسریع در روند ساخت آن به عنوان یکی از مهم ترین محورهای ریلی کشور به لحاظ تجاری و ترانزیتی می تواند نقش بندر چابهار را در ترانزیت و تجارت در کشور و جهان برجسته کند.

وی ابراز داشت: به منظور تقویت ترانزیت محور شرق همزمان با پیشرفت طرح توسعه بندر شهید بهشتی و شهید کلانتری و همچنین احداث راه آهن مقرر شده است تا تعداد یک هزار و 500 دستگاه خودروی کشنده از طریق منطقه آزاد چابهار و معافیت‌های در نظر گرفته شده به ناوگان حمل و نقل جاده ای استان افزوده شود.

وی گفت: در دولت قبل مجوز واگذاری 300 دستگاه خودرو ی سنگین با پلاک مناطق ازاد صادر و این خودرو ها به ناوگان حمل و نقل جاده‌ای تزریق شد.

جدگال اذعان داشت: در همین راستا  انتظار می رود دولت دولت با صدور مجوز خریداری تعداد ۵۰۰ دستگاه دیگر برای فعالیت در مسیر ترانزیتی چابهار تا مرز سرخس و ۷۰۰ دستگاه نیز برای فعالیت در مسیر چابهار تا مرز میلک موافقت کند.

کد خبر 2343039

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha