پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۱۳ مرداد ۱۳۹۳، ۱۵:۴۹

رفیعی به مهر خبر داد:

کاهش چشمگیر بیماری لمپی اسکین در قم

کاهش چشمگیر بیماری لمپی اسکین در قم

قم - خبرگزاری مهر: مدیرکل دامپزشکی قم از کاهش چشمگیر بیماری لمپی اسکین در این استان خبر داد.

مهدی رفیعی در گفتگو با خبرنگار مهر بیان کرد: در پی بازرسی که کارشناسان بهداشت عمومی این اداره کل از یک واحد فرآورده های گوشتی در استان طی هفته گذشته به عمل آوردند، موفق شدند مقدار یک تن گوشت را کشف و ضبط کنند.

وی ادامه داد: در این راستا نمونه های گوشت های مربوطه جهت تشخیص به آزمایشگاه ارسال و به علت عدم کیفیت و بار میکروبی زیاد، غیرقابل مصرف تشخیص و در نهایت محموله مذکور به همراه 320 کیلوگرم پوست و چربی فاسد طبق ضوابط سازمان دامپزشکی کشور معدوم شد.

مدیر کل دامپزشکی استان قم اضافه کرد: از کلیه شهروندان تقاضا می شود در صورت مشاهده هر گونه موارد غیر بهداشتی در زمینه فرآورده های خام دامی مراتب را با شماره تلفن 1512 در میان گذاشته و در هنگام تهیه فرآورده های مذکور به تاریخ تولید و مصرف آن توجه کنند.

وی در خصوص بیماری لمپی اسکین گفت: خوشبختانه بیماری لمپی اسکین به طور چشمگیری کاهش یافته و موارد خاصی مشاهده نشده است.

رفیعی ادامه داد: کاهش این بیماری به دلیل مایه کوبی و سم پاشی انجام گرفته و تاثیر به سزایی در کاهش بیماری داشته است.

وی بیان کرد: در گاوداری شیری و صنعتی بزرگ استان، واکسیناسیون انجام شده و هیچ گونه بیماری در این مراکز مشاهده نشده است.

مدیر کل دامپزشکی استان قم توصیه کرد: برای جلویگیری از بیماری لمپی اسکین دامداران از خرید دام از استان های غربی کشور خودداری کنند.

کد خبر 2343146

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha