پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۳ مرداد ۱۳۹۳، ۱۶:۲۳

ناصر فریادشیران جایزه تیم اخلاق را به وزارت نفت تحویل داد

ناصر فریادشیران جایزه تیم اخلاق را به وزارت نفت تحویل داد

مربی پیشین تیم فوتبال نفت تهران با حضور در دفتر معاون وزیر وزارت نفت، جایزه بهترین تیم اخلاق لیگ سیزدهم را تحویل داد.

به گزارش خبرنگار مهر، مراسم معرفی برترین های سیزدهمین دوره رقابت های لیگ برتر در شرایطی شنبه شب برگزار شد که تیم نفت تهران به عنوان بهترین تیم اختلاف معرفی شد اما از آنجایی که مسئولان فعلی باشگاه نفت در سالن همایش های برج میلاد حضور نداشتند، مجری برنامه ناصر فریادشیران مربی پیشین این تیم را برای دریافت جایزه صدا زد.

فریادشیران که سالها در تیم نفت حضور داشته، این تندیس و لوح را دریافت و اعلام کرد که به خاطر رفتاری که برخی مسئولان این باشگاه داشته اند آن را به خانه می برد و تنها به وزیر نفت تحویل خواهد داد. وی امروز دوشنبه به ساختمان وزات نفت رفت و لوح و تندیس را به معاون وزیر تحویل داد.

ناصر فریادشیران در گفتگو با خبرنگار مهر در این مورد گفت:  مسئولان بدانند اگر بدنم را تکه تکه کنند بوی نفت خواهد داد و کسی نمی تواند بگوید من جزیی از خانواده بزرگ نفت نیستم. هر کسی جرات دارد این را بگوید تا من پاسخش را بدهم.

وی افزود: امروز با هماهنگی های قبلی که با آقای نعمت اللهی معاون وزیر و مدیرکل روابط عمومی وزارتخانه داشتم خدمت ایشان رفتم و لوح و تندیس ویژه را تقدیمشان کردم. قبلا هم گفته بود که به خاطر رفتار مسئولان باشگاه نفت این تندیس را فقط به وزارتخانه تحویل می دهم.

کد خبر 2343203

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha