پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۳ مرداد ۱۳۹۳، ۲۱:۲۷

حجت الاسلام ابوترابی فرد:

ثمره ولایت‌الله بیرون رفتن از ظلمت و رسیدن به نور است

ثمره ولایت‌الله بیرون رفتن از ظلمت و رسیدن به نور است

مشهد – خبرگزاری مهر: نایب رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: ثمره ولایت‌الله بیرون رفتن از ظلمت و رسیدن به نور و معنویت است.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌‌الاسلام محمدحسن ابوترابی‌فرد دوشنبه شب در دوره آموزشی طرح ولایت در دانشگاه فردوسی مشهد اظهار کرد: هدایت آدمی از ظلمت به سمت نور از آثار حرکت در شعاع ولایت است و بی تردید ثمره ولایت‌الله بیرون رفتن از ظلمت و رسیدن به نور و معنویت است.

وی با اشاره به اینکه خداوند در قرآن می فرماید ما باید تحت ولایت خداوند و فرستادگان او قرار بگیریم، افزود: کسانی که تحت ولایت قرار می گیرند باید ایمان داشته باشند و خداوند کسانی را که تحت ولایتش هستند از ظلمت و تاریکی به سمت نور پیش می‌برد و این امر از آثار ولایت است.

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: ولایت خداوند متعال بر انسان شرایطی دارد که مهمترین شرطش ایمان است و باید در نظر داشت که ایمان، معنای گسترده و فراگیر دارد که یکی از مصادیق آن ایمان به غیبت و رسالت رسول خدا و اولیاء‌الله است.

ابوترابی فرد عنوان کرد: هر فردی به میزان و مرتبه ایمان، ولایت را می‌پذیرد و هر کسی که ایمانش کامل تر است به شکل کامل تحت ولایت درآمده است و ولایت خدا هر جا هست امر خدا نیز آنجا وجود دارد.

وی یادآور شد: همه ما در مسیر بندگی و ولایت‌پذیری به ایمان محکم نیازمندیم ولایت‌الله یعنی در امور ارادی و اختیاری، خدا را اختیاردار خود قرار دهیم.

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه همه ما باید ولایت‌پذیر باشیم و ولایت را در حد کمال بپذیریم، تصریح کرد: امروز باید بر مدارج و مراتب ایمان خود بیفزاییم و از سویی دیگر ثمره ولایت‌الله بیرون رفتن از ظلمت و رسیدن به نور و معنویت است.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در زمینه طرح ولایت بسیج دانشجویی عنوان کرد: دستاورد این طرح حاکمیت دین، خداوند و اولیاء خداوند بر آدمی است و در طرح ولایت انسان تبدیل به شخصیت خاص و مخصوصی می‌شود و دین بر او حاکمیت می‌کند.

حجت الاسلام ابوترابی فرد بیان کرد: نظام سیاسی که توسط  یک انسان مؤمن و با تأکید بر ولایت‌الله شکل می گیرد نظام الهی و تحت ولایت خداست.

 

کد خبر 2343349

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha