پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۵ مرداد ۱۳۹۳، ۱۵:۰۶

آموزش و تربیت مهمترین کارکرد مجلس دانش آموزی است

آموزش و تربیت مهمترین کارکرد مجلس دانش آموزی است

وزیر آموزش و پرورش گفت: براساس پژوهش های تطبیقی صورت گرفته مهمترین کارکرد مجلس دانش آموزی آموزش و تربیت به شمار می رود.

به گزارش خبرنگار مهر، علی اصغر فانی پیش از ظهر امروز در اختتامیه ششمین دوره مجلس دانش آموزی که با حضور رئیس مجلس در تالار مدرس مجلس شورای اسلامی برگزار شد با اشاره به سیاستهای اجرایی وزارت آموزش و پرورش دولت در راستای منویات رهبری و در جهت عملیاتی کردن سند تحول بنیادین آموزش و پرورش گفت: در این راستا توسعه مشارکت های همه جانبه در آموزش و پرورش، بودجه ریزی عملیاتی مدارس، ارتقای مدیریت آموزشگاهی، تمرکززدایی و ساماندهی نیروی انسانی را در دستور کار قرار دادیم.

وی با اشاره به اینکه با مشارکت دانش آموزان و معلمان این مسئله امکان پذیر است تا بتوان از استعدادهای بلقوه نظام آموزشی و پرورشی استفاده نمود افزود: مجلس دانش آموزی با توجه به انتخاب نمایندگان از جای جای میهن اسلامی قدم مهمی را در راستای تمرکززدایی در نظام تعلیم و تربیت محسوب می شود.

فانی ادامه داد: امروز در بیش از 110 کشور جهان مجلس جوانان به طور عام تشکیل شده است و در کشور ما نیز مجلس دانش آموزی سابقه ای 13 ساله دارد گفت: مجالس دانش آموزی در سطح دنیا چهار نوع راهبرد دارد.

وزیر آموزش و پرورش در تشریح آن ادامه داد: مجالس آموزشی جوانان با کارکردهای آموزشی و به منظور آشنایی جوانان با مجالس قانون گذاری، مجالس مشورتی جوانان با رویکرد ارائه مشورت به نهادهای شهری استانی و ملی، مجالس جوانان در قالب ان جی او های بزرگ در چارچوب خدمات عمومی برگزاری نشست های آشنایی جوانان با فرهنگ و تمدن کشورهای مختلف، مجالس جوانان قانون گذار از راهبردهای این مجالس دانش آموزی هستند.

فانی با اشاره به مهمترین کارکرد مجالس جوانان گفت: براساس نتیجه پژوهش های تطبیقی کارکردهای آموزشی و تربیتی مهمترین کارکرد مجالس جوانان است.

وی افزود: در کشور ما جوانان بخصوص در انقلاب اسلامی و هشت سال جنگ تحمیلی همواره ثابت کردند که می تواند از پس مسئولیت خود به خوبی و حتی بهتر از بزرگسالان برآیند.

فانی ابراز امیدواری کرد که روز به روز با حساسیت جوانان بخصوص نمایندگان مجلس دانش آموزی گام های موثری در نظام تعلیم و تربیت برداشته شود.

به گفته وی، در حال حاضر 150 نفر از نمایندگان و نخبگان دانش آموزی کشور تحت عنوان مجلس دوره ششم دانش آموزی مشغول هستند که در اسفند سال 90 انتخابات آنها برگزار شد.

همچنین براساس گزارش وزیر آموزش و پرورش انتخابات مجلس هفتم با موفقیت همزمان با آغاز دولت تدبیر و امید برگزار و 150 نفر از دانش آموزان منتخب آماده برگزاری افتتاحیه مجلس هفتم هستند که این افتتاحیه طی روزهای آتی و همزمان با آغاز سال تحصیلی جدید برگزار خواهد شد.

کد خبر 2344573

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha