به گزار ش خبرنگار دانشگاهي "مهر" در مشهد، دكتر عاشوري در مراسم بازگشايي دانشگاه ها با بيان اين مطلب افزود : در سال 1328 با تبديل آموزشگاه عالي بهداري مشهد به دانشكده پزشكي نخستين گام در راه تاسيس سومين دانشگاه ايران در شهر مشهد برداشته شد و با گسترش آموزش عالي در كشور به ترتيب دانشكده هاي الهيات، علوم، دندانپزشكي، دوره هاي شبانه و مركز تعليمات به مجموعه دانشگاه مشهد افزوده شد.
وي ادامه داد : در حال حاضر دانشگاه فردوسي پس از نيم قرن تجربه آموزشي، يكي از معتبرترين دانشگاه هاي جمهوري اسلامي ايران است كه به ميمنت همجواري با بارگاه امام رضا (ع) و با تلاش همه استادان و مسئولان اجرائي به عنوان قطب عظيم علمي و فرهنگي در شمال شرق كشور محسوب مي شود.
دكتر عاشوري خطاب به دانشجويان جديد الورورد تصريح كرد: انسان هاي موفق كساني هستند كه از امكانات موجود نهايت استفاده را مي كنند و فرصت ها را براي خود به وجود مي آورند و شما با موفقيت در كنكور 84 نشان داديد كه اگر بخواهيد و اراده كنيد انسانهاي موفقي هستيد.
وي در ادامه گفت : براي داشتن آينده اي بهتر از هم اكنون برنامه ريزي داشته باشيد و لحظه اي از عمرتان را بدون برنامه و هدف سپري نكنيد در اين صورت تضمين مي كنم اگر براي گرفتن مدركي با پشتوانه علمي تلاش كنيد حتما در شغل آينده خود موفق خواهيد بود.
نظر شما