پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۵ مهر ۱۳۸۴، ۱۳:۱۳

وزيري هامانه در نامه اي به معاون اول رييس جمهوري اعلام كرد:

جلوگيري از تردد شبانه نفتكش ها تامين سوخت را با مشكلات جدي مواجه مي كند

جلوگيري از تردد شبانه نفتكش ها  تامين سوخت را با مشكلات جدي مواجه مي كند

سرپرست وزارت نفت در نامه اي به معاون اول رييس جمهوري خواستار اصلاح مصوبه سال گذشته هيات وزيران در خصوص ممنوعيت تردد شبانه نفتكش ها از اول مهر ماه سال جاري شد و نوشت: جلوگيري از تردد شبانه نفتكش ها مشكلات جدي بر سر راه تامين سوخت ايجاد مي كند.

به گزارش خبرنگار اقتصادي خبرگزاري"مهر"، سيدكاظم وزيري هامانه در نامه اي به معاون اول رييس جمهوري آورده است: بر اساس مصوبه سال گذشته هيات وزيران، مقرر شد دارندگان وسائل نقليه حامل فرآورده هاي نفتي حداكثر تا پايان شهريور ماه 1384 نسبت به نصب تجهيزات مربوط به كنترل لحظه اي سرعت، ساعت مجاز رانندگي و امثال آن اقدام نمايند و پس از آن تاريخ ، وسائل نقليه حامل فرآورده هاي نفتي در صورت نصب تجهيزات ياد شده مجاز به تردد در شب مي باشد.

در اين نامه تصريح شده است: در راستاي اجراي مصوبه مذكور مقرر شد سازمان راهداري و حمل و نقل جاده اي كشور به عنوان متولي راهها و ايمني جاده ها، استانداردها و مشخصات تجهيزات مورد نظر را به شركت ها و پيمانكاران حمل و نقل فرآورده هاي نفتي اعلام نمايد.

 
براي رساندن فرآورده هاي نفتي  به مبادي مصرف بايد از حداكثر پتانسيل ناوگان حمل موجود استفاده نمود و جلوگيري از تردد شبانه نفتكش ها مي تواند مشكلات جدي بر سر راه تامين سوخت مورد نياز مصرف كنندگان در سطح كشور را ايجاد نموده و خسارات جبران ناپذيري به كشور وارد نمايد.
نام گوينده:وزيري هامانه

بنابراين نامه، جديد بودن فن آوري مذكور در دنيا و گستردگي پروژه و هزينه بر بودن تجهيز نفتكش ها براي رانندگان، و همچنين نبودن بستر مناسب فرهنگي جهت پذيرش آن از طرف رانندگان از جمله عواملي بود كه مي توانست در عدم اجراي به موقع پروژه موثر بوده و نهايتا با توقف تردد شبانه نفتكش ها تامين انرژي مورد نياز كشور به مخاطره افتد.

در اين نامه تاكيد شده است: لذا به منظور اجراي به موقع  اين امر شركت ملي پخش فرآورده هاي نفتي به كمك سازمان راهداري و حمل و نقل جاده اي شتافته و در قالب يك تفاهم نامه با سازمان مزبور تامين هزينه نصب دستگاهها را از طريق پرداخت وام بلند مدت بدون كارمزد به رانندگان نفتكشها متقبل گرديد.

وزيري هامانه در اين نامه اظهارداشته است: همچنين با كمك سازمان مزبور نسبت به شناسايي منابع و مجريان نصب تجهيزات مورد نظر اقدام  و تضمين هاي لازم را براي انجام صحيح اين امر از آنان دريافت نمود.

سرپرست وزارت نفت مي افزايد: ليكن برغم پيگيري هاي مستمر و به دليل جديد بودن تكنولوژي و شفاف نبودن بسياري از ابعاد آن، سازمان راهداري و حمل و نقل جاده اي هنوز نتوانسته است نسبت به تعيين و اعلام استانداردها و مشخصات دقيق و كامل تجهيزات مورد نظر اقدام نمايد .

وي در اين نامه آورده شده است: با همكاري سازمان راهداري و حمل و نقل جاده اي پيمانكاران مجري نصب اين گونه تجهيزات شناسايي گرديده و در چارچوب عقد قرارداد با آنان مقرر شد هر يك ابتدا نسبت به نصب 5 نمونه آزمايشي بر روي 5 نفتكش در 5 منطقه (شرايط آب و هوايي و اقليمي گوناگون) اقدام، تا پس از بررسي و تاييد عملكرد انها توسط سازمان، عمليات نصب را آغاز نمايند.

همچنين پس از نصب نمونه هاي آزمايشي ضمن اعلام مراتب به سازمان در تاريخ 21/3/84 درخواست گرديد ، در اين خصوص آزمايشات لازم را انجام و نتيجه را اعلام نمايد.

وي در اين نامه يادآورشده است: سازمان طي  نامه اي در ماه گذشته آمادگي خود را جهت آزمايش دستگاههاي مورد نظر اعلام نموده كه بلافاصله مراتب به اطلاع مجريان نصب رسيده است .

وزيري هامانه در ادامه اين نامه نوشته است: اين در حالي است كه اخيرا سازمان اعلام نموده به دليل آنكه سيستم كارت هوشمند رانندگانه هنوز آماده نيست، لذا مي بايستي به منظور كنترل ساعت مجاز رانندگي از طريق ديگري اقدام گردد كه هنوز مشخصات دستگاه جايگزين نيز به اين شركت ارسال نگرديده است.

سرپرست وزارت نفت در اين نامه آورده است: از آنجا كه فرا رسيدن فصل پاييز و سرد شدن هوا افزايش مصرف انرژي را در كشور بدنبال خواهد داشت و ضمنا در ماههاي سرد سال تحويل گاز به صنايع و نيروگاهها با محدوديت انجام خواهد شد و مي بايستي كمبود آن با نفت، گاز و يا نفت كوره جبران گردد. لذا براي رساندن فرآورده هاي مذكور به مبادي مصرف مي بايستي از حداكثر پتانسيل ناوگان حمل موجود استفاده نمود و جلوگيري از تردد شبانه نفتكش ها مي تواند مشكلات جدي بر سر راه تامين سوخت مورد نياز مصرف كنندگان در سطح كشور را ايجاد نموده و خسارات جبران ناپذيري را به كشور وارد نمايد.

وي در پايان اين نامه از معاون اول رييس جمهوري خواسته كه در خصوص اصلاح مصوبه مذكور و تمديد ضرب الاجل اعلام شده حداقل به مدت يكسال ديگر اقدام گردد.

کد خبر 234491

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha