به گزارش خبرنگار مهر،سید هادی حسینی شامگاه پنجشنبه در حاشیه بازدید از دهمین نمایشگاه مطبوعات مازندران در نشست غرفه خبرگزاری مهر گفت: مازندران به عنوان قطب کشاورزی کشور است اما بدلیل عدم سرمایه گذاری و توسعه در رتبه آخر کشور قرار دارد.
نماینده مردم قائم شهر، سوادکوه ، جویبار و سیمرغ در مجلس شورای اسلامی، با ابراز تاسف از عدم سرمایه گذاری در مهار و هدایت آب استان گفت: تا 5 سال آینده مازندران در حوزه آب شرب دچار بحران شدید خواهد شد و باید در این زمینه برنامه ریزی اساسی صورت گیرد.
وی افزود: ذهن مدیران در استان به جاده و راه رفته درحالیکه دغدغه اصلی مازندران مساله آب است و باید به این مساله در برنامه توسعه استان توجه داشت.
وی در ادامه به حوزه صنعت پرداخت و تصریح کرد: استان مازندران در حوزه صنعت جزء استان های عقب افتاده کشور محسوب می شود و در حوزه صنعت و معدن بخصوص در اکتشاف وضعیت بسیار بدی دارد.
نماینده مردم قائم شهر، سوادکوه ، جویبار و سیمرغ در مجلس در این خصوص ادامه داد:معادن استان شناسایی نشده و ما فقط توانستیم 3 درصد در حوزه اکتشاف معادن مازندران وارد شویم.
در ادامه به مشکل حوزه گردشگری اشاره کرد و گفت : یکی از بحران دیگر در استان زاویه نگاه مسئولین به حوزه گردشگری مازندران است و با وجود ظرفیت های بالقوه استان در زمینه گردشگری توجه جدی در این خصوص صورت نگرفته است.
وی اضافه کرد: کار جدی در حوزه تهیه سند گردشگری استان صورت نگرفته و عزم راسخ استانی و ملی برای ایجاد فضای مناسب برای جذب مسافر و گردشگر در استان وجود ندارد.
حسینی در ادامه به صادرات استان اشاره و تاکید کرد: علیرغم همسایگی با چندین کشور در حاشیه دریای خزر اما هنوز نتوانستیم در صادرات اقدامی انجام دهیم و تولیدات استان بشدت نیاز به صادرات دارد.
وی خاطرنشان کرد: اگر بخواهیم از بحران استان عبور کنیم باید در حوزه آب و توریسم و اکوتوریسم و صادرات و صنعت بطور جدی سرمایه گذاری کنیم و اقدامات اساسی انجام دهیم.
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس در ادامه گفت: سه موضوع مهم را در مجلس شخصاٌ پیگیری کردم که یکی از آنها پیگیری موضوع معدن در استان بوده که خوشبختانه مساله راه اندازی و اکتشاف معادن منجر به هزینه هزار میلیارد تومان در دراز مدت در مازندران شده است.
وی افزود: دومین مساله که پیگیری شد مساله پتروشیمی بود که منجر به طرح ملی این موضوع گردید و قیمت خوراک پتروشیمی را از قیمت 1.3 سنت به 13 سنت رساندیم و این دعواهایی که پتروشیمی ها در بورس راه انداختند کار درستی نیست و سیاه نمایی است.
وی به موضوع دیگر کمیسیون صنایع و معادن مجلس پرداخت و افزود: نحوه روابط بانک و تولید توسط اینجانب به عنوان یک مازندرانی بشدت در کمیسیون در حال پیگیری است و در این بررسی ها مشخص شده که ادعای بانک ها مبنی بر اختصاص اعتبار به بخش تولید یک ادعای نادرستی است و در این خصوص فقط 10 درصد منابع بانک در جهت تولید اختصاص یافته است.
نظر شما