پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۸ مرداد ۱۳۹۳، ۱۵:۰۱

رضوی:

شرط خروج از رکود اقتصادی فعال کردن اقتصاد روستایی است/مهاجرت سالانه 3 درصد جمعیت روستایی کشور

 شرط خروج از رکود اقتصادی فعال کردن اقتصاد روستایی است/مهاجرت سالانه 3 درصد جمعیت روستایی کشور

زنجان - خبرگزاری مهر: معاون توسعه روستایی و مناطق محروم کشور با بیان اینکه عزم جدی در دولت تدبیر و امید برای خروج رکورد اقتصادی در کشور وجود دارد گفت: شرط خروج از رکود اقتصادی فعال کردن اقتصاد روستایی است.

به گزارش خبرنگار مهر، ابوالفضل رضوی ظهر شنبه در حاشیه جلسه راهکار اجرایی اقتصادی نمودن فعالیت روستاها در گفتگو با خبرنگاران با بیان اینکه هیچ کشوری  در دنیا وجود ندارد که روستای  توسعه یافته نداشته باشد  افزود:  از31 استان کشور درآمد روستایی تنها در 6 استان کشور بیشتر از هزینه شان است و این نشان دهنده ضعف شدید روستائیان از نظر بنیان اقتصادی هستند.

وی با اذعان به اینکه کسانی که برای توسعه روستایی باید برنامه ریزی می کردند و برای توسعه درآمد روستایی فکری می کردند اقدامی در این زمینه ها انجام ندادند ادامه داد: در طرح های مختلف که روستائیان بتوانند به راحتی آن را اجرا کنند  دولت تدبیر و امید برنامه ریزی صورت داده است.

رضوی با انتقاد از اعمال سهم آورده 30 درصدی بانک ها برای طرح های مختلف با نرخ بازپرداخت بالا گفت: متاسفانه در این مورد بانک ها برای روستائیان استثناء قائل نشده است.

وی از تلاش دولت یازدهم برای کاهش سهم آورده روستائیان برای طرح های اقتصادی در روستاها خبرداد گفت: دولت یازدهم سعی دارد 30 درصد سهم مردمی به 25 درصد کاهش پیدا کند و 75 درصد اعتبار فعالیت های اقتصادی در روستاها را دولت پرداخت کند و نرخ بازپرداخت نیز به تک رقمی شود.

رضوی  به اراده جدی دولت یازدهم در زمینه مقاوم سازی مسکن روستایی اشاره کرد و با بیان اینکه تا به امروز تنها 40 درصد مسکن روستایی کشور مقاوم سازی شده اند افزود: تمام روستاهای که برای مشارکت های اقتصادی قدم بردارند قطعا همه زیرساخت های این روستاها فراهم خواهد شد.

معاون توسعه روستایی و مناطق محروم کشور درآمد 25 روستای کشور را منفی اعلام کرد و افزود: در حال حاضر تمامی خانوارهای روستایی کشور یارانه نقدی از دولت دریافت می کند که محاسبه درامدی روستاهای کشور به غیر از دریافت  یارانه است.

رضوی با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری در قالب شعار سال گفت: مقام معظم رهبری تاکید ویژه بر بالا رفتن سهم مشارکت مردم در فعالیت های اقتصادی دارند.

رضوی گفت: درآمد خانوار روستایی در استان زنجان منفی است.

وی با ابراز تاسف از اینکه نرخ مهاجرت روستایی در کشور بیش از نرخ تثبیت جمعیت روستایی است افزود: متاسفانه سالانه 2 تا 3 درصد از جمعیت روستایی مهاجرت می کنند.

کد خبر 2346087

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha