پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۸ مرداد ۱۳۹۳، ۱۴:۴۳

محمود خسروی وفا:

جایگاه سومی پاراآسیایی دور از دسترس نیست/ با پدیده مکمل آلوده مبارزه شود

جایگاه سومی پاراآسیایی دور از دسترس نیست/ با پدیده مکمل آلوده مبارزه شود

رئیس کمیته ملی پارالمپیک گفت کاروان ایران با رویکرد به حفظ جایگاه چهارمی و کسب عنوان سومی در بازی‌های پاراآسیایی اینچئون کره جنوبی شرکت می‌کند.

به گزارش خبرنگار مهر، محمود خسروی وفا در جمع خبرنگاران وضعیت حضور کاروان پارالمپیکی ایران در اینچئون کره جنوبی را تشریح کرد.

خسروی وفا اظهار داشت: برنامه‎های تمرینی و اردوها به طور منظم در حال انجام است و هیچ اردویی لغو نشده است. در حال حاضر مشکل اعتباری نداریم البته در آینده شاید به چنین مشکلی برخورد کنیم و در این خصوص نگرایی‎هایی وجود دارد.

وی با اشاره به اعتباراتی که در اختیار کمیته ملی پارالمپیک قرار می گیرد، افزود: برای موفقیت نیاز به این است که اعتبارات از سال قبل در اختیار کمیته قرار بگیرد تا برنامه‎های تمرینی و اردوهای آماده سازی برنامه ریزی شود و اگر این اتفاق در سال مسابقات صورت بگیرد شاید خیلی کارایی نداشته باشد.

رئیس کمیته ملی پارالمپیک در خصوص مشکلات بودجه ای گفت: چنانچه با چنین مشکلاتی رو به رو شویم بخشی از ورزشکاران را با اولویت به رقابتهای جهانی اعزام می‎کنیم و در جاهایی هم که بتوانیم داوطلبانه کمک می‎گیریم.

خسروی وفا در خصوص کاروان اعزامی به پاراآسیایی اینچئون گفت: در نظر داریم در 16 رشته در این رقابتها شرکت کنیم و حداقل 200 ورزشکار را به این مسابقات اعزام می‌کنیم.

وی در پیش بینی اینکه ایران در این دوره از بازی‎ها با چه عنوانی به کار خود پایان می‌دهد، گفت: ما با هدف حفظ جایگاه چهارمی و البته کسب عنوان سومی این بازی‌ها به اینچئون می‌رویم. فکر می‎کنم کسب عنوان سومی بازی‌ها دور از دسترس نیست. البته این را هم در نظر داشته باشید که ما در بعضی از رشته‌ها برای اولین بار است که حضور پیدا می‌کنیم.

رئیس کمیته ملی پارالمپیک در خصوص مثبت اعلام شدن آزمایش دوپینگ روح الله رستمی گفت: این برای نخستین بار نیست که این اتفاق در ورزش‎های پارالمپیکی روی می‌دهد که آن هم به پدیده مکمل آلوده بازمی‌گردد. ببینید این موضوعی است که باید مدیریت شود. ورزشکاران متاسفانه از طریق مکمل به یک نیاز روانی کاذب می‌رسند و در این بین بازار مکمل های کاذب دردسر ساز می‎شوند که باید از آن جلوگیری به عمل بیاید.

خسروی وفا ادامه داد: ببینید ما برای ورزشکارانی که آزمایش دوپینگ آنها منفی اعلام شود پاداش دو و نیم میلیون تومانی در نظر گرفته ایم و برعکس ورزشکاری که آزمایش وی مثبت اعلام می شود، نه تنها باید دوران محرومیت خود را طی کند بلکه باید هزینه سفر خود را به عنوان جریمه بپردازد. ورزشکاران باید در این زمینه مشارکت جدی داشته باشند.

رئیس کمیته ملی پارالمپیک در خصوص نامه ای که به محمود گودرزی، وزیر ورزش و جوانان، در خصوص حمایت از ورزشکاران مسلمان آسیب دیده نوشته، گفت: من نامه ای در این خصوص به وزیر ورزش نوشته ام و اعتقاد دارم که می توانیم امکانان سخت افزاری کمپ های تیم ملی را برای آماده سازی ورزشکاران آسیب دیده غزه، لبنان و عراق در اختیار آنها قرار دهیم.

 

 

کد خبر 2346192

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha