به گزارش خبرگزاري مهر مدير روابط عمومي سازمان سنجش آموزش كشور با اعلام اين مطلب افزود: اسامي بيش از 192 هزار داوطلب پذيرفته شده آزمون سراسري امسال در رشته هاي روزانه، شبانه، پيام نور، تربيت معلم و غير انتفاعي فردا شنبه از طريق سايت اينترنتي سازمان سنجش آموزش كشور به آدرس www.sanjesh.org منتشر مي شود .
محمود بسطامي گفت: با توجه به اينكه ممكن است برخي از پذيرفته شدگان رشته هاي شبانه و پيام نور وغيرانتفاعي به دلايلي از ادامه تحصيل در اين رشته ها منصرف شوند اسامي اعلام شده بيش از ظرفيت دانشگاههاي كشور است تا در صورت انصراف عده اي از پذيرفته شدگان، افراد ديگري جايگزين آنها شوند .
وي افزود: به منظور دسترسي آسانتر داوطلبان به نتايج آزمون سراسري همزمان با انتشاراسامي پذيرفته شدگان آزمون سراسري در سايت اينترنتي سازمان سنجش آموزش كشور، اين اسامي در سايت هاي اينترنتي ديگري از جمله www.irnagate.net ،www.irna.com، www.azmoon.irib.com ،www.isnasanjesh.com اعلام مي شود، ضمن اينكه اسامي پذيرفته شدگان نهايي آزمون سراسري روز دوشنبه در ويژه نامه پيك سنجش منتشر مي شود .
وي ادامه داد : اسامي پذيرفته شدگان چند برابر ظرفيت رشته هاي نيمه متمركز و بورسيه آزمون سراسري كه مراحل گزينش و مصاحبه آنها به پايان رسيده است نيزهفته آينده با انتشار ويژه نامه پيك سنجش اعلام مي شود.
وي گفت : پذيرفته شدگان آزمون سراسري با توجه به زمان و مكان اعلام شده در ويژه نامه پيك سنجش مي توانند در زمان تعيين شده براي ثبت نام،به واحدهاي دانشگاهي پذيرفته شده مراجعه كنند.
گفتني است آزمون سراسري امسال روزهاي 12 ، 13 و 14 تيرماه با حضور يك ميليون و 450 هزار و 193 نفر در پنج گروه آزمايشي رياضي وفني ، علوم تجربي ، علوم انساني ، هنر و زبانهاي خارجي برگزار شد و با توجه به ظرفيت دانشگاههاي دولتي سراسر كشور حدود 192 هزار نفر در اين آزمون پذيرفته مي شوند.
از طريق سايت اينترنتي سازمان سنجش آموزش كشور
نتايج نهايي آزمون سراسري فردا منتشر مي شود

نتايج نهايي آزمون سراسري سال 82 فردا از طريق سايت اينترنتي سازمان سنجش آموزش كشو ر منتشر مي شود .
کد خبر 23462
نظر شما