پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۸ مرداد ۱۳۹۳، ۱۵:۲۲

قبادی:

180 هزار روستایی و عشایر در کرمانشاه عضو صندوق بیمه اجتماعی هستند

180 هزار روستایی و عشایر در کرمانشاه عضو صندوق بیمه اجتماعی هستند

کرمانشاه ـ خبرگزاری مهر: مدیرکل امور اجتماعی استانداری کرمانشاه گفت: آمارهای موجود نشان می دهد که بیش از 180 هزار نفر از عشایر و روستائیان در استان کرمانشاه در صندوق بیمه اجتماعی عضویت دارند.

به گزارش خبرنگار مهر، مجتبی قبادی پیش از ظهر شنبه در مراسم افتتاح از اورژانس هوایی در استان کرمانشاه، اظهار داشت: اورژانس هوایی نقش بسیار مهمی در کاهش مرگ و میر ناشی از حوادث و تصادفات در قسمتهای بیرون از شهر را دارد.

مدیرکل امور اجتماعی استانداری کرمانشاه گفت: افتتاح اورژانس هوایی برای مردم استان کرمانشاه که یکی از مناطق حادثه خیر در کشور نیز محسوب می شود، امتیاز بسیار ویژه ای است.

وی با اشاره به ایتکه تاکنون نگاه مسئولان و مدیران به مسئله و مقوله توسعه، دیدی ناقص و کوته بین بوده است، افزود: امروز در دنیای کنونی امنیت و سلامت دو رکن مهم در توسعه هستند که این دو را باید مکمل همدیگر دانست.

قبادی بیان داشت: دولت یازدهم از همان روزهای اول کارش، توجه بسیار ویژه ای بر روی سلامت و ارتقا آن در کشور داشته است.

مدیرکل امور اجتماعی استانداری کرمانشاه گفت: در حال حاضر مردم در شهرهای کشور می توانند با پرداخت تنها 10 درصد از حق بیمه از خدمات بیمه های درمانی بهره مند شوند که این مقدار در روستاها کمتر از 5 درصد می باشد.

قبادی افزود: آمارهای موجود نشان می دهد که بیش از 180 هزار نفر از عشایر و روستائیان در استان کرمانشاه در صندوق بیمه اجتماعی عضویت دارند.

وی با اشاره به اینکه این صندوق خدمات بسیار خوبی به اعضای خود ارائه می دهد، گفت: دولت یازدهم همچنین برای کمک به بیماران خاص و  سرطانی در استان کرمانشاه بسته حمایتی را برای آنها تعریف کرده است که این طرح به زودی در کشور و کرمانشاه عملیاتی می شود.

کد خبر 2346275

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha