به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا دیانی در برنامه بازدید 23 رایزن بازرگانی و اقتصادی 23 کشور جهان از کارخانجات گروه انتخاب اظهار داشت: مجموعه گروه انتخاب با بیشترین تولید لوازم خانگی داخلی کشور امروزه از نظر بومی سازی دانش فنی و تکنولوژی هم سطح با برخی از مطرح ترین برندهای خارجی است.
وی افزود: بازدید مدیرعامل شرکت "دوو" از گروه صنعتی انتخاب در همکاری های ما تاثیر منفی داشت چرا که ما در در برخی امکانات و فناوری ماشین آلات این گروه حتی از شرکت دوو که در 70 تا 80 کشور دنیا نماینده فعال دارد پیشی گرفته است و مدیرعامل این شرکت معتقد بود که بر این مبنا همکاری با ما توجیه اقتصادی ندارد.
مدیر عامل گروه صنعتی انتخاب تاکید کرد: اکنون گروه صنعتی انتخاب از نظر سطح فنی و تکنولوژی بخش تولید یخچال، لباسشویی، اجاق گاز و سایر محصولات در جایی قرار داریم که قابل رقابت با برندهای معروف جهانی است اما در دسترسی به بازارهای جهانی همچنان ضعف داریم.
فقدان برند ملی و جهانی از مهم ترین ضعف عای اقتصادی کشور است
وی با اشاره به لزوم ایجاد بسترهای لازم برای اتصال صنعت ایران به بازارهای جهانی ادامه داد: فقدان برند ملی و جهانی یکی از ضعف های اقتصادی کشور ماست که رفع این مشکل نیازمند دسترسی بیشتر به بازارهای جهانی است.
دیانی تصریح کرد: اکنون صنایعی در رشد پایه اقتصادی موثر و صادرکننده های موفقی هستند که صنعتی بوده و بتوانند دانش اقتصادی، خلاقیت نیروی انسانی زیربنایی لازم را فراهم کنند که ما هنوز در این بخش ها به اندازه کافی قوی نیستیم.
وی با اشاره به اینکه رشد علمی زمانی ارزشمند است که در کنار صنعتی بزرگ قرار بگیرد، با توصیه به رایزنان افتصادی گفت: نگاه سیاسی و دیپلماتیک به مسایل اقتصادی می تواند به تولید ضربه بزند و باید سعی کنیم نگاه عملیاتی را جایگزین آن کنیم.
مدیر عامل گروه صنعتی انتخاب با اشاره به اینکه اقتصاد دولتی تاکنون چندان موفق نبوده است، گفت: حفظ انقلاب و آینده نسل های ایرانی بستگی به فعالیت های موثر اقتصادی دارد و در این راستا دولت باید بستری برای توانمند سازی صنایع بخش خصوصی فراهم سازد.
دیانی:
اقتدار آینده کشور ایران در گرو توانمندسازی اقتصاد خصوصی است/ ضعف در دسترسی به بازارهای جهانی

اصفهان – خبرگزاری مهر: مدیر عامل گروه صنعتی انتخاب گفت: حفظ انقلاب و آینده نسل های ایرانی بستگی به فعالیت های اقتصاد کشور دارد و با توجه به اینکه اقتصاد دولتی تاکنون موفق نبوده است دولت باید بسترهای لازم برای توانمند سازی صنایع بخش خصوصی را فراهم سازد.
کد خبر 2346636
نظر شما