پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۹ مرداد ۱۳۹۳، ۱۵:۱۲

حسین نژاد:

برنامه های تجلیل از خبرنگاران اردبیل نیازمند بازنگری است

برنامه های تجلیل از خبرنگاران اردبیل نیازمند بازنگری است

اردبیل – خبرگزاری مهر: مدیر خانه مطبوعات استان اردبیل به ضرورت بازنگری در برنامه های تجلیل از خبرنگاران استان تاکید کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی حسین نژاد ظهر یکشنبه در مراسم تجلیل از خبرنگاران اردبیل گفت: وضعیت برگزاری فعلی مراسمات تجلیل حتی از سوی مسئولان استانی مورد نقد است و ضروری است نحوه تجلیل از خبرنگاران تغییر یابد.

وی با یادآوری اهدای 300 میلیون ریال هدیه به خبرنگاران در سال گذشته در یک روز ادامه داد: در ادامه در طول سال خانه مطبوعات استان تک ریالی برای ساماندهی وضعیت مطبوعات نداشت.

به گفته حسین نژاد مشکلات مالی موجب شده است در 10 ماه گذشته خانه مطبوعات حتی یک برگه چک پول امضا نکند و بعد از سال ها آغاز به کار خود هنوز از یک وب سایت برای انعکاس اخبار برخوردار نیست.

وی افزود: حتی آرشیو دیجیتال برای خانه مطبوعات نداریم و آرشیو فعلی مطبوعات در محل خانه مطبوعات مطلوب نیست.

مدیر خانه مطبوعات استان به ضرورت ایجاد یک صندوق اعتباری در خانه تاکید کرد و افزود: حداقل ایجاد یک صندوق می تواند به عنوان یک منبع مالی مورد استفاده قرار گیرد.

شرایط عضویت خانه مطبوعات تغییر یافته است

وی در ادامه صحبت های خود به روند طولانی مدت صدور کارت خبرنگاران اشاره کرد و افزود: 93 نفر در آستانه دریافت کارت بودند که به دلیل ابلاغ اساسنامه جدید این طرح مجددا به تاخیر افتاد.

حسین نژاد بیان داشت: در اساسنامه جدید هدف از طرح پالایش تفکیک خبرنگاران حرفه ای از مدعیان غیر حرفه ای است.

وی معتقد است اساسنامه جدید می تواند در ساماندهی بهینه خبرنگاران تاثیرات قابل توجهی داشته باشد.

مدیر خانه مطبوعات استان با بیان اینکه همواره مسئولیت اجتماعی از خبرنگار انتظار می رود، افزود: در مقابل این انتظار باید به مطالبات خبرنگاران توجه شده و امنیت شغلی این قشر فراهم شود.

 

 

 

کد خبر 2346984

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha