پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۰ مرداد ۱۳۹۳، ۱۳:۲۰

نورزاد:

شمال یک جاده در حد بزرگراه ندارد

شمال یک جاده در حد بزرگراه ندارد

جویبار - خبرگزاری مهر: معاون وزیر راه و شهرسازی بر تسریع در تکمیل پروژه های راهسازی شمال کشور تاکید کرد و گفت: در شمال کشور یک جاده در حد بزرگراه نداریم.

به گزارش خبرنگار مهر، علی نورزاد پیش از ظهر دوشنبه در بازدید از اجراي عمليات تعريض و ارتقاء محور قائمشهر _ فيروزكوه، ضمن اعلام تاكيد ويژه مقام عالي وزارت در خصوص ارتقاء و ايمن سازي محورهاي استان خاطر نشان کرد: اقبال و استقبال عموم كاربران جاده اي براي تردد از سطح محورهاي مازندران بالاست  از اين رو اميدواريم با برنامه ريزي و تلاش مضاعف بتوانيم سرعت قابل توجهي در روند اجرايي اين پروژه داشته باشيم.

نورزاد مهمترين مشكل مازندران را در بخش توسعه شبكه راهها ، تملك اراضي دانست و افزود: اراضي مازندران به دليل شرايط جغرافيايي و اجتماعي بسيار با ارزش بوده و اين مسئله با وجود كمبود اعتبار برای خريد اراضي ، ما را براي توسعه شبكه راههاي استان دچار مشكل كرده است.

وي با بيان اين مطلب كه تعريض و ارتقاء جاده هاي مازندران نيازمند عزم ملي است، اظهار داشت: نمايندگان مردم استان در مجلس با تلاش مضاعف براي تامين اعتبار استان در مجلس شوراي اسلامي بكوشند.

معاون وزير راه و شهرسازي ضمن اشاره به تاکيد وزير راه و شهرسازي براي اتمام پروژه‌هاي راهسازي در شمال کشور يادآور شد: در شمال کشور يک جاده در حد بزرگراه نداريم و مصمم هستيم جاده چهار بانده محور سوادکوه را به قائمشهر و ساري اتصال دهيم.

مديركل راه و شهرسازي مازندران نيز در اين بازديد ضمن اشاره برمحدوديتها و چالشهاي موجود در روند اجرايي پروژه هاي راهسازي در استان گفت: همت و غيرت به همراه تلاش و كوشش تمامي دست اندركاران براي اتمام پروژه مذكور ستودني است.

وي ضمن اشاره به پيام مقام معظم رهبري، خواستار عزم ملي و مديريت جهادي براي اتمام پروژه هاي راهسازي در مازندران شد و تصريح کرد: با همت و تلاش همه مهندسين ومسئولين ذيربط در تلاشيم عمليات تعريض و چهارخطه محور سوادكوه به اتمام برسد.

سيد علي اسد اجراي عمليات تعريض و چهارخطه نمودن تمامي محورهاي اصلي و شرياني استان از جمله محور  ارتباطي هراز ، قائمشهر _ فيروزكوه و احداث كمربندي در شهرهاي استان را از مهم ترين پروژه هاي راهسازي در مازندران برشمرد.
 

کد خبر 2347667

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha