به گزرش خبرنگار مهر، دارا سید عباسی صبح سه شنبه در جمع خبرنگاران رسانه هاي جمعي استان کردستان اظهار داشت: متاسفانه در ورزش کبدی همه چیز به خانوادگی و انحصاری تبدیل شده است و اين روند از فدراسیون گرفته تا هیئت های استانی وجود دارد و ادامه این امر ورزش کبدی را با بحران شدیدی رو به رو کرده است.
وی با اشاره به این مطلب که با توجه به تاکیدات مقام معظم رهبری در خصوص تعامل و همگانی کردن ورزش، افزود: باید در راستای تحقق فرمایشات رهبري گام برداشت و از هر گونه انحصار طلبی و عدم توسعه ورزش در بین آحاد جامعه پرهیز کنیم.
رئیس هئیت کبدی استان کردستان بیان کرد: ورزش کبدی تنها مختص روستای قلیان نیست و با توجه به این که یکی از بازی های بومی محلی استان کردستان از دیر باز تا کنون است باید در تمامی شهرستان های استان ترویج و توسعه داده شود.
سید عباسی به حضورش در هیئت کبدی اشاره کرد و یادآور شد: در اردیبهشت ماه سال 92 به پیشنهاد مهران تیشه گران مدیرکل وقت اداره کل ورزش و جوانان استان با تحویل رزومه کاری به عنوان سرپرست هئیت کبدی استان انتخاب شدم و در بهمن 92 و بعد از شش سال اولین مجمع انتخابات کبدی استان برگزار شد و با رای قاطع اعضا به مدت چهار سال به عنوان رئیس هئیت انتخاب شدم.
وی ادامه داد: با توجه به بررسی ها و آمارگیری دقیق از هیئت پزشکی متاسفانه تنها 10 ورزشکار سازمان یافته در این رشته ورزشی داریم و تنها به نام شهرستان سقز و آبادی قلیان ورزشکار ثبت شده است.
رئیس هیئت کبدی استان کردستان گفت: می توان با برنامه ریزی مناسب علاقمندان به این رشته ورزشی را جذب کرد و در تمامی شهرستان های استان ترویج داد.
سید عباسی اظهار داشت: متاسفانه هیئت کبدی فاقد هر گونه بایگانی بود و هیچ گونه رزومه ای از ورزشکاران، داوران و مربیان این رشته ای ورزشی در دست نبود.
وی افزود: بعد از بررسی ها متوجه شدیم که بعضی از ورزشکاران و مربیان قرارداد داشتند ولی به لحاظ ریالی مبلغی را اصلا دریافت نکرده بودند و همین امر باعث شده بود که از ورزش کبدی فاصله بگیرند.
رئیس هیئت کبدی استان کردستان بیان کرد: ساماندهی وضعیت هیئت، جمع آوری مربیان و داوران، شناسایی ورزشکاران، جذب اسپانسر و برنامه ریزی های بلند مدت و کوتاه مدت از اولویت های کاری هئیت بود که به یاری خدا تا حد قابل قبولی اجرایی شد.
ساماندهي ورزشي كبدي در سراسر استان در دستور كار قرار گرفت
سید عباسی یادآور شد: با توجه به این مطلب که تعامل و همکاری یکی از شاخصه های مدیریت من در هیئت بود کارها و مباحث فنی را به ورزشکاران و پیشکسوتان این رشته واگذار کردم و تصمیمات کلان و رایزنی ها را با همکاری دبیر هیئت و دیگر روسای شهرستانی بر عهده گرفتیم.
وی ادامه داد: متاسفانه در این رشته بعضی به دنبال زیاده خواهی و مدیریت بدون تفکر بودند که این قضیه بر خلاف قوانین و عدالت ورزشی است.
رئیس هیئت کبدی استان کردستان گفت: بعد از دو ماه کاری در هیئت و به رغم تلفن ها و پیغام ها هیچ یک از اعضای قلیان حاضر به مشارکت و همکاری نشد و به ناچار با هماهنگی اداره ورزش و جوانان شهرستان سنندج یکی از ورزشکاران توانمند به عنوان رئیس هئیت شهرستان انتخاب شد.
سيد عباسی اظهار داشت: در بحث تشکیل کمیته های استانی نیز برنامه ریزی های لازم صورت گرفت ولی مجموعه قلیان بازهم به دلیل زیاده خواهی و انحصار طلبی حضور نداشتند.
وی افزود: به شاهدت شورا و دهیاران روستای قلیان هئیت استان در چند مرحله به مذاکره با مجموعه ورزشکاران و مربیان و داوران قلیان رفت ولی آنها حاضر به مذاکره نشدند چرا که به دنبال ریاست و انحصار طلبی در این رشته ورزشی بودند.
رئیس هیئت کبدی استان کردستان بیان کرد: در سال 92 عليرغم اینکه استان در سال 91 در لیگ برتر حضور نداشت با رایزنی ها و مذاکرات توانستیم تیم استان را در لیگ برتر جای دهیم و جزو شش تیم برتر کبدی كشور قرار گرفتيم.
سید عباسی یادآور شد: در حال حاضر کبدی استان 39 نفر مربی و 39 نفر داور درجه سه دارد و با توجه به برنامه ریزی های که صورت گرفته بود در شهریور سال جاری قرار بر برگزاری کلاس ارتقاء درجه داوران و مربیان بود.
وی ادامه داد: در این مدت در راستای اطلاع رسانی صحیح و به روز وبلاگ هیئت کبدی راه اندازی شد و در جذب اسپانسر هم گام های اساسی برداشته شد.
رئیس هیئت کبدی استان کردستان گفت: شهردار سنندج یکی از اسپانسرهایی بود که قرار بود تیم را حمایت کند و یکی از خیرین استان هم در خرید دو عدد تاتامی همکاری لازم را آغاز كرده است.
سید عباسی همچنین اظهار داشت: با رایزنی های که صورت گرفته بود قرار بر این بود که اداره کل ورزش و جوانان سالنی را در اختیار ورزش کبدی قرار دهد و آن را به خانه کبدی استان تبدیل کنیم که متاسفانه انحصار طلبی مانع از تحقق اهداف و برنامه های هیئت شد.
وی افزود: در بحث مدیریتی سیاست حذفی نداشته ام و اعتقاد بر این دارم که تنها با تعامل و رایزنی می توان بسترهای توسعه و پیشرفت را فراهم کرد و در عین حال نباید برای حفظ منافع شخصی منافع مردم و ورزش را به مخاطره انداخت.
رئیس هیئت کبدی استان کردستان در بخش دیگری از سخنان خود بیان کرد: ورزشکاران روستاي قلیان به دنبال بردن دو تخته تاتامی اهدایی خیر ورزشی به استان کردسان به روستا بودند که با ممانعت من رو به رو شدند چرا که این ها بیت المال هستند و متعلق به تمام ورزشکاران استان و دادن آن به تنها یک روستا ظلم به ورزش و جامعه ورزشکار استان است.
استفا می دهم چرا که تفکر انحصاری ندارم
سید دار عباسی یادآور شد: با توجه به این که ورزش کبدی انحصاری شده است و هیچ گونه راهی برای ترویج و توسعه آن وجود ندارد بنابراين من مجبور به استفا هستم.
وی ادامه داد: رئیس فدراسیون کبدی با توجه به حفظ منافع خود و دلایل واهی و بدون اثبات پشت رئیس هیئت را خالی کرد و در این شرایط دیگر رغبتی برای کار کردن ندارم.
رئیس هیئت کبدی استان کردستان گفت: برای حفظ جایگاه و منافع شخصی هیچگاه باج نمی دهم و حاضر نخواهم بود منافع ورزشکاران دیگر استان را به مخاطره بیندازم.
سید عباسی اظهار داشت: تا وقتی که تعامل و انحصار شکنی بر ورزش کبدی حاکم نشود این رشته با 10 ورزشکار در روستای قلیان درجا می زند و این یک خیانت مسلم به ورزش کبدی استان است.
وی افزود: ورزش کبدی از دیرباز جزو بازی های بومی و محلی کردستان بوده است و به دلیل کم کاری و نا آشنایی فدراسیون امروز در رده های بعد از هند و پاکستان قرار داریم و این امر نیازمند بررسی و بازنگری است.
رئیس هیئت کبدی استان کردستان با اشاره به این مطلب که از سوی اداره کل ورزش و جوانان استان پیشنهاد ریاست هیئت هاکی را به من داده اند، بیان کرد: هنوز در این خصوص تصمیمی نگرفته ام.
سید عباسی یادآور شد: امیدوارم روزی ورزش کبدی استان از انحصار طلبی و زیاده خواهی برخی خارج شود و به جایگاه واقعی خود برسد.
وی در پایان سخنان خود گفت: بعد از این نشست خبری اسعتفا خود را به مسئولان می دهم با سر بلندی هیئتی را واگذار می کنم که حتی یک بایگانی از تعداد ورزشکاران نداشت و امروز دارای وبلاگ، اسپانسر، تاتامی و جایگاه حضور در لیک برتر را دارد.
نظر شما