پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۱ مرداد ۱۳۹۳، ۱۵:۳۴

فرمانده مرزبانی ناجا:

میزان اعتبارات در حوزه مرزبانی کافی نیست

میزان اعتبارات در حوزه مرزبانی کافی نیست

مشهد – خبرگزاری مهر: فرمانده مرزبانی ناجا از اختصاص تنها 86 میلیارد تومان برای انسداد مرزها خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، سردار قاسم رضایی ظهر سه شنبه در حاشیه گردهمایی معاونان و فرماندهان مرزبانی سراسر کشور در محل هتل معین اظهار کرد: کنترل 85 درصد مرزها به دست مرزبانی ناجا است و در حال حاضر برای انسداد مرزها 86 میلیارد تومان اختصاص یافته که این میزان پاسخگوی نیازها نیست.

وی ادامه داد: امروز باید برای مرزبانی ناجا، اشراف و کنترل بر مرزها جایگزین انسداد مرزها شود زیرا با اشراف و کنترل است که می توان در این بخش به موفقیت رسید.

فرمانده مرزبانی ناجا بیان کرد: مطابق برآورد سال 86 میزان اعتباراتی که برای ساماندهی مرزها نیاز بوده 3 هزار میلیارد تومان است اما امروز به 8 تا 9 هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز است که این اعتبارات پاسخگو نیست و باید اعتبارات افزایش یابد.

وی با اعلام اینکه اعتبارات در حوزه مرزبانی و انسداد آنها با وضعیت فعلی جوابگوی نیازهای موجود نیست، افزود: کنترل 85 درصد مرزها به دست مرزبانی ناجا است و در حال حاضر برای انسداد مرزها 86 میلیارد تومان اختصاص یافته که این میزان پاسخگوی نیازها نیست.

رضایی تصریح کرد: در حال حاضر ضرورت دارد تا بستر تامین امنیت برای مرزنشینان فراهم شود البته این امر در سایه رفع محرومیت، ایجاد اشتغال، توسعه صنعت کشاورزی و صنایع تبدیلی در مناطق مرزی محقق می شود و هرکدام از  این موارد به تامین امنیت پایدار در مرزها کمک می کند.

وی با اشاره به برگزاری گردهمایی فرماندهان مرزبانی ناجا، عنوان کرد: این گردهمایی در راستای ارتقاء خدمات و بررسی مسائل حوزه مرزبانی برگزار می شود و در این گردهمایی  به موضوعات حوزه مرزی، سیاست‌ها و برنامه‌ریزی‌های حوزه مرزبانی و بررسی نقاط ضعف و قوت پرداخته می شود.

فرمانده مرزبانی ناجا، ارتقاء امنیت مرزها و راهکارهایی برای تعامل با کشورهای همسایه، افزایش تعامل میان مرزبانی و سایر بخش‌های تأثیرگذار حوزه داخلی، از مهمترین اهداف گردهمایی فرماندهان مرزبانی ناجا است.

کد خبر 2348590

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha