پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۶ مهر ۱۳۸۴، ۱۱:۱۹

شركت مهندسي و ساخت تاسيسات دريايي ايران:

خط لوله سيري به سلمان با موفقيت تعمير شد

عمليات تعمير خط لوله در مسير سيري به سلمان كه به دليل شكسته شدن خط لوله دچار آسيب شده بود با موفقيت انجام شد.

به گزارش خبرگزاري مهر به نقل از روابط عمومي  شركت مهندسي و ساخت تاسيسات دريايي ايران، بر اثر شكستگي لوله، عمليات لوله گذاري در طرح توسعه سلمان متوقف شده بود كه با انجام عمليات هاي لازم، مشكل برطرف گرديد.

بنا براين گزارش، پروژه سلمان شامل مهندسي پايه، تفصيلي، خريد مواد لازم ، عمليات كوتينگ، عمليات لوله گذاري در حوزه داخلي و حوزه صادرات، عمليات تصحيح لوله در كف دريا، نصب خطوط لوله به سكوها و تست خطوط لوله و عمليات كابل گذاري مي باشد كه در مجموع 84 درصد از عمليات با موفقيت به پايان رسيده است.

اين گزارش مي افزايد: در بخش صادرات عمليات تست و تحويل خط صادرات مسير سيري به مبارك به دليل تاخيرات پيمانكار كه تاكنون متوقف شده است ، با توجه به آماده بودن پيمانكار و تجهيزات لازم عمليات ورود به آب  توسط شركت مهندسي و ساخت تاسيسات دريايي ايران از هفته آينده آغاز مي شود.

عمليات ساخت و تست رايزرهاي بخش مياني ميداني منطقه طرح توسعه سلمان توسط پيمانكاران داخلي در خرمشهر به اتمام رسيده و تا اواخر مهرماه نصب خواهد شد.

عمليات اجرايي لوله گذاري در دريا و عمليات كوتينگ در كشور براي اولين بار توسط شركت مهندسي و ساخت تاسيسات دريايي ايران انجام شده كه در پروژه سلمان، هدف از اين عمليات افزايش ظرفيت توان لوله و نفت و گاز حوزه مشترك سلمان و استخراج و انتقال آن به جزيره سيري و منطقه مبارك مي باشد.

 

کد خبر 234865

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha