به گزارش خبرنگار دانشگاهي "مهر" در اين دوره كه با حضور استاداني از پنج مركز ذكر شده به ارايه دروس پرداختند، دانشجويان كارشناسي ارشد معارف اسلامي و اقتصاد به عنوان بخشي از درس انتخابي اقتصاد اسلامي، دانشجويان دكتراي گرايش اقتصاد پولي و برخي از دانشجويان كارشناسي ارشد مديريت مالي و كارشناساني از بانك هاي داخلي شركت داشتند.
در اين دوره كه به مدت 10 جلسه به طول انجاميد، مباحثي از جمله پيشرفت هاي اخير در نظريه و عمل ماليه اسلامي، تنظيم ، نظارت و مديريت بانكداري اسلامي، استانداردهاي حسابداري اسلامي، ارزيابي عملكرد و مساله كار آيي در بانك هاي اسلامي، مديريت ريسك در بانكداري اسلامي و مديريت نقدينگي در بانكداري اسلامي مورد بررسي قرار گرفت.
همچنين مهندسي مالي و ارزيابي ابزارهاي مالي جديد شامل سكوك، تورق، رهن، چالش هاي موجود در ماليه اسلامي و بانكداري اسلامي در سطح سيستماتيك نيز از ديگر موضوعات اين دوره بين المللي بود.
در پايان دوره مذكور، دانشجويان و ديگر افراد شركت كننده در آزموني شركت كردند و افرادي كه موفق به كسب نمره قبولي شدند، مدرك بين المللي بانك توسعه اسلامي دريافت كردند.
همچنين به نفرات برتر كه توانستند تحقيق مطلوبي در اين دوره ارائه دهند به ترتيب به تحقيق هاي اول تا سوم، سه تا يك هزار دلار جايزه اعطا شد.
اين دوره با همكاري مركز آموزش و تحقيقات بانك توسعه اسلامي جده، دانشگاه اسلامي بين المللي اسلام آباد، بانك مركزي پاكستان و موسسه آموزش عالي ماركفيلد لندن و با حضور استادان مشهور بين المللي در زمينه اقتصاد اسلامي برگزار شد.
نظر شما