پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۲۵ مرداد ۱۳۹۳، ۱۰:۵۳

صیادی:

660 حرفه در اداره کل فنی و حرفه ای استان زنجان فعال است

660  حرفه در اداره کل فنی و حرفه ای استان زنجان فعال است

زنجان - خبرگزاری مهر: مدیر کل فنی و حرفه ای استان زنجان گفت: 660 حرفه در اداره کل فنی و حرفه ای استان زنجان فعال است و در بانک اطلاعاتی سازمان وجود دارد.

قاسم صیادی در گفتگو با خبرنگار مهر، افزود: ده درصد آموزش ها در سازمان فنی و حرفه ای استان زنجان نظری، 30 درصد آموزش ها عملی و 60 درصد کار آموزی است.

مدیر کل سازمان فنی و حرفه ای استان زنجان یاد آورشد: در این سازمان هر چقدر آموزش ها کیفی تر باشد درصد اشتغال بالا می رود.

صیادی با اشاره به اینکه فرهنگ کار آفرینی باید در زنجان ترویج داده شود گفت: توجه به این امر مهم باعث اشتغال 25 الی 30درصدی می شود.

مدیر کل فنی و حرفه ای استان زنجان گفت: درصد زیادی از افرادی که گواهی مهارت دارند در واحدهای تولیدی زنجان مشغول به کار هستند بنابراین باید به بجث آموزش های مهارتی بسیار توجه شود.

وی اظهار داشت: افرادی که در سازمان فنی و حرفه ای آموزش می بینند گواهینامه مهارت دریافت می کنند.

مدیر کل فنی و حرفه ای استان زنجان گفت:در هر کشوری توجه به آموزش های مهارتی باعث توسعه همه جانبه می شود.

وی گفت: در هر جامعه ای هر قدر به بحث آموزش های مهارتی و فنی و حرفه ای توجه شود آن جامعه موفق تر بوده است.

مدیر کل سازمان فنی و حرفه ای استان زنجان گفت: آموزش نیروی کار هر چقدر کیفی باشد تولید ارتقا پیدا می کند و تولید و اشتغال پایدار را به دنبال داشته و همچنین بهره وری را بالا می برد.

صیادی در ادامه افزود: اسال در تولید ملی آموزش نیروی کار اولویت دولت است و در این راستا سازمان فنی و حرفه ای در حوزه آموزش رسالت بسیار سنگینی بر دوش دارد.

وی یادآور شد: آموزش های فنی کلید اشتغال است بنابراین باید به این امر بسیار مهم توجه وِیژه شود.

مدیر کل فنی و حرفه ای استان زنجان گفت: در استان زنجان باید بحث آموزش فنی و حرفه ای به نیروی کار ایرانی که نیاز بازار کار است مد نظر قرار گیرد.

کد خبر 2350441

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha