پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۵ مرداد ۱۳۹۳، ۹:۳۰

با حضور سرپرست سازمان اوقاف و امور خیریه/

برگزیدگان طرح تربیت حافظان قرآن کریم قم تجلیل شدند

برگزیدگان طرح تربیت حافظان قرآن کریم قم تجلیل شدند

قم - خبرگزاری مهر: مراسم تجلیل از برگزیدگان طرح تربیت حافظان قرآن کریم قم با حضور سرپرست سازمان اوقاف و امور خیریه برگزار شد.

به گزارش خبرنگار مهر، مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان قم، شامگاه جمعه در مراسم تجلیل از برگزیدگان دومین طرح تربیت حافظان قرآن کریم که  با حضور حجت الاسلام والمسلمین علی محمدی نماینده ولی فقیه در سازمان اوقاف و امور خیریه در مجتمع فرهنگی امامزاده شاه سید علی(ع) قم برگزار شد، در سخنانی اظهار داشت: جایگاه قرآن کریم در کلام وسیره پیامبر اکرم(ص) و ائمه اطهار(س) جایگاه ویژه‌ای است و باید در کنار قرآئت و حفظ به آموزه‌های این کتاب الهی عمل کنیم.

حجت‌الاسلام والمسلمین شوزب شیری بیان داشت: شهر مقدس قم با قرآن کریم فتح و بنا شده و نخستین کلاس‌های قرآنی در این شهر نیز توسط امامزاده موسی مبرقع(ع) فرزند بلافصل امام‌ جواد (ع) برپا شد.

وی به شرکت بیش از چهار هزار و 600 نفر در طرح تربیت حافظان قرآن در استان قم اشاره کرد و ابراز داشت: امروز باید برای مقابله با هجمه‌های فرهنگی دشمنان اسلام، آموزه‌های دینی و قرآنی را با محوریت امامزادگان و علما در جامعه گسترش دهیم.

برگزاری 250 کلاس قرآنی در بقاع متبرکه امامزادگان

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان قم گفت: امروز ظرفیت‌های قرآنی در شهر مقدس قم مرهون علما و امامزادگان است و هم اکنون 250 کلاس قرآنی در بقاع متبرکه امامزادگان در قم برگزار می‌شود که استقبال جوانان و نوجوانان این کلاس‌های خوب بوده است.

وی افزود: ابن بابویه یکی از پرچم‌داران دینی قم بودند و شیخ صدوقین فرزند ابن بابویه نیز از چهره‌های برجسته قرآنی جهان اسلام به شمار می‌روند که زندگی در شهر مقدس قم با وجود این علما و امامزاده‌ها مایه‌ افتخار و مباهات است.

حجت‌الاسلام شیری، در ادامه با بیان اینکه باید از تمام ظرفیت‌های موجود در استان در راستای گسترش آموزش معارف قرآنی استفاده کرد افزود: همکاران ما در اداره‌کل اوقاف و امور خیریه استان قم نسبت به اجرای طرح‌ها و فعالیت‌های قرآنی اهتمام دارند.
 

کد خبر 2350472

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha