پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۸ مرداد ۱۳۹۳، ۹:۳۲

ابراهیمی:

خدمات درمانی بیمارستان نفت به ساکنان جزیره خارگ ارائه می‌شود

خدمات درمانی بیمارستان نفت به ساکنان جزیره خارگ ارائه می‌شود

بوشهر - خبرگزاری مهر: فرماندار شهرستان بوشهر گفت: خدمات درمانی بیمارستان نفت به ساکنان جزیره خارگ ارائه می‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر، حسن ابراهیمی ‌عصر دوشنبه در نشست با مسئولان جزیره خارگ اظهار داشت: تلاش‌های بسیار زیادی به منظور رفع مشکلات در جزیره خارگ صورت گرفته است و حل مشکلات مردم این جزیره در اولویت برنامه‌های فرمانداری بوشهر قرار دارد.

وی خواستار تلاش مسئولان کشوری برای رفع مشکلات مردم در جزیره خارگ شد و بیان داشت: در هفته دولت امسال شاهد بهره‌برداری از کشتی مسافری بوشهر- خارک خواهیم بود که 80 میلیارد ریال برای آن توسط بخش خصوصی هزینه دشه است.

فرماندار بوشهر از تصویب 25 میلیارد ریال برای برطرف شدن مشکلات اسکله صیادی خارگ خبر داد و اذعان داشت: بهره‌مندی مردم خارگ از بیمارستان نفت از خواسته های بسیار مهم مردم این منطقه است که با رایزنی‌های صورت گرفته این مهم محقق می‌شود.

وی همچنین به وجود تعداد زیادی کلاس درس تخریبی در این جزیره اشاره کرد و افزود: بهسازی فضاهای اموزشی جزیره خارگ در دستور کار است.

 ۹۸ درصد بودجه آموزش و پرورش به حقوق فرهنگیان اختصاص دارد

معاون وزیر آموزش و پرورش نیز در این نشست با اشاره به بودجه ۲۰۰ هزار میلیارد ریالی آموزش و پرورش، اظهار داشت: ۹۸ درصد بودجه به حقوق فرهنگیان اختصاص دارد و دو درصد باقی‌مانده صرف برنامه‌های دیگر این وزارت خانه می‌شود.

علی باقرزاده سرانه اعتبارات سالانه هر دانش آموز را 18 میلیون ریال عنوان کرد و خاطرنشان ساخت: برای اینکه بتوانیم نسلی توانمند در آینده داشته باشیم باید شاهد توسعه زیرساخت های آموزش و پرورش باشیم.

وی به آثار خوب و بد تجهیزات جدیدی که در فضای مجازی اینترنت و ماهواره‌ای اکنون در جامعه وجود دارد اشاره کرد و ادامه داد: با افزایش تجهیزات الکترونیکی میزان مطالعه و نوشتن در دانش‌آموزان کاهش یافته است و کتاب از سبد خانوار حذف شده است.

کد خبر 2352766

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha