به گزارش خبرنگار مهر، در بازدید دو ساعته صبح سه شنبه امام جمعه شهرستان رودان از بخش های بستری مردان، زنان و کودکان، بخش جراحی، آزمایشگاه، بخش های مختلف کلینیک بیمارستان، فوریت های پزشکی، مسجد بیمارستان، بخش دیالیز و بیماران تالاسمی و نیز اورژانس بیمارستان بازدید کرد.
بر اساس مشاهدات خبرنگار مهر، راهرو بخش های بستری بیمارستان، دیالیز و بخش های دیگر را انبارهای دارو و تخت های تعمیراتی بیمارستان اشغال کرده و کمبود شدید تخت در اکثر بخش های بستری، زایمان، دیالیز و حتی بیماری های خاص از جمله تالاسمی محسوس بود. برخی دستگاه های دیالیز این شهرستان با بیش از 40 هزار ساعت کارکرد، عمر مفید خود را کرده و نیاز مبرم به تعویض داشتند.
کمبود نیروی انسانی نیز از دیگر مشکلات عدیده بیمارستان علی ابن ابیطالب شهرستان رودان بود. بیمارستان 40 تختخوابی که به علت ازدحام جمعیت، هم اکنون با 78 تخت یعنی با 38 تخت مازاد بر سازمان، کار خدمت رسانی را انجام می دهند.
حجت الاسلام سید مهدی تاج زاد امام جمعه شهرستان رودان ضمن تأکید بر ضرورت توجه بیشتر مسئولان استان در تجهیز امکانات و نیروی انسانی بیمارستان رودان، پیگیریهای لازم برای افتتاح بیمارستان 64 تختخوابی این شهرستان را خواستار شد.
برخی از افراد از عدم اعزام بیمار خود به مرکز استان و یا شهرستانهای دیگر توسط این بیمارستان گلایه مند بودند که در این راستا مدیر بیمارستان علی ابن ابیطالب رودان به خبرنگار مهر گفت: ستاد هدایت درمان استان وظیفه و مسئولیت انتقال و پذیرش بیمار از شهرستان به شهرستان دیگر را بر عهده دارد و در صورت موافقت ستاد هدایت، کار انتقال بیمار صورت می گیرد و این از عهده بیمارستان خارج است.
بابک امین اسماعیلی طرح تحول نظام سلامت را نعمتی بزرگ در دولت یازدهم خواند و تصریح کرد: در سال 92 در بیمارستان علی ابن ابیطالب بالغ بر پنج هزار و 296 بیمار ویزیت شد ولی در پنج ماه نخست سال جاری و با شروع طرح نظام سلامت بیش از شش هزار و 236 بیمار ویزیت شده اند و از مزایای این طرح بهرمند شده اند.
امین اسماعیلی ادامه داد: در طرح تحول نظام سلامت درمان، افراد ساکن در شهر 10درصد و افراد روستایی پنج درصد هزینه های درمانی خود را پرداخت خواهند کرد و زایمان طبیعی نیز به صورت رایگان انجام می شود.
وی به وجود متخصص های مختلف از جمله کودکان، زنان و زایمان، روان پزشکی، داخلی، چشم پزشک و چند متخصص دیگر در کلینیک بیمارستان اشاره کرد و افزود: با توجه به استقبال افراد و ازدحام جمعیت در کلینیک نیاز به فضای فیزیکی بیشتر و نیروی انسانی بیشتر وجود دارد که با راه اندازی بیمارستان 64 تختخوابی برخی مشکلات به حداقل خواهد رسید.
نظر شما