پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۸ مهر ۱۳۸۴، ۱۲:۱۹

رييس سازمان داوطلبان جمعيت هلال احمر در گفتگو با "مهر" :

هلال احمر آماده نگهداري از كودكان بي سرپرست است

هلال احمر آماده نگهداري از كودكان بي سرپرست است

رييس سازمان داوطلبان جمعيت هلال احمر گفت: اين سازمان آمادگي دارد كودكاني كه از سوي بهزيستي معرفي شوند را نگهداري كند .

حسين زاجكانيها در گفتگو با خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر ، افزود : سازمان داوطلبان جمعيت هلال احمر هم اكنون سرپرستي ، نگهداري و حضانت كودكان بي سرپرست را در پنج مجتمع استانهاي مختلف و يك مركز در تهران با عنوان خانه هاي كودك برعهده دارد كه در مجموع 600 كودك در اين مراكز نگهداري مي شوند.

وي خاطر نشان كرد : اين كودكان عمدتا بچه هاي بازمانده از حوادث هستند كه وظيفه نگهداري آنها برعهده هلال احمر است و يكسري كودك نيز با حكم دادگاه و تعدادي نيز معرفي شده از سوي بهزيستي در اين مجتمع ها نگهداري مي شوند.

زاجكانيها گفت : با توجه به اينكه اين كودكان داراي شناسنامه هستند بنابراين بسياري از خانواده ها تقاضاي حضانت آنها را دارند به گونه اي كه ما نمي توانيم پاسخگوي تمام ابن افراد باشيم و هم اكنون 300 نفر پشت نوبت هستند .

رييس سازمان داوطلبان جمعيت هلال احمرتاكيد كرد : بر اساس قانون نگهداري كودكان بي سرپرست برعهده بهزيستي است اما هلال احمر آمادگي و شرايط لازم براي نگهداري از هر تعداد كودك بي سرپرستي كه بهزيستي در اختيار ما مي گذارد را دارد و از نظر مالي و مكاني در اين زمينه به هيچ وجه مشكلي وجود ندارد.

کد خبر 235495

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha