پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱ شهریور ۱۳۹۳، ۱۱:۲۵

بیژن مقانلو:

هیچ تکواندوکاری از قبل فیکس نبوده/ 10 ماه برای آماده‌سازی زمان داشتیم

هیچ تکواندوکاری از قبل فیکس نبوده/ 10 ماه برای آماده‌سازی زمان داشتیم

سرمربی تیم ملی تکواندوی ایران در واکنش به انتقادهای وارده نسبت به انتخاب یوسف کرمی در تیم ملی گفت: مطمئن باشید تنها راه حضور در تیم ملی مسابقات انتخابی بوده و هیچ تکواندوکاری از قبل فیکس نبوده است.

به گزارش خبرنگار مهر، بیژن مقانلو در نشست خبری امروز شنبه که در محل کمیته المپیک برگزار شد در خصوص آخرین وضعیت تیم ملی تکواندو گفت: اگر بازنگری نسبت به گذشته داشته باشیم متوجه می شویم که 5 بازیکن حاضر در بازی های آسیایی گوانگجو در تیم ملی کنونی حضور ندارند. ما تیم جوانی داریم که بسیار با انگیزه و با اشتیاق هستند.

وی افزود: همه بچه ها با هم دوست و یک دل هستند، مهم نیست چه کسی مدال می گیرد و همه به دنبال افتخار آفرینی برای ایران هستند تا دل مردم را شاد کنند. البته این را هم بگویم تیمی که 4 سال پیش در بازی های آسیای گوانگجو نتیجه گرفت دو سال و نیم تمرین کرد اما این تیم کنونی ما تنها با 10 ماه تمرین برای بازی های آسیایی آماده می‌شود و این نوید را می دهم که می تواند کمک حال ورزش کشور باشد.

سرمربی تیم ملی تکواندوی ایران در خصوص انتخاب یوسف کرمی به جای احمد محمدی تصریح کرد: هیچکس از قبل در تیم ملی فیکس نبوده و تنها راه حضور در تیم ملی مسابقات انتخابی است. آقای محمدی به خاطر تحصیل در خارج از کشور یا هر دلیل دیگر در مسابقه انتخابی شرکت نکرد. ما اجباراً کسی را به تیم ملی نمی آوریم بلکه باید ورزشکار با اشتیاق و میل خودش بیاید.

مقانلو در خصوص این که گفته می‌شود یوسف کرمی تمرینات خوبی نداشته و چندان آماده نیست، گفت: یوسف از وقتی به اردو آمد در سه مسابقه هلند، آلمان و قهرمانی آسیا شرکت کرد. ما شرایط او را می دانیم و نمی توانیم همیشه بازیکن را 100 درصد آماده نگه داریم. من تعجب می کنم چرا برخی ها عنوان کردند کرمی در هیچ تورنمنتی به میدان نرفت. در این شرایط او بین 65 تا 70 درصد آماده بوده و در یک ماه باقی مانده نیز به اوج آمادگی خواهد رسید.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا جوان بودن تیم نگران کننده نیست، گفت: تیم ما جوان است اما بازیکنان باتجربه ای دارد. به عنوان مثال آشورزاده که برای نخستین بار در مسابقات بین المللی شرکت می کرد عنوان قهرمانی آسیا را کسب کرد. بخشی هم در مسابقات قهرمانی آسیا اول شد. اینها نفراتی هستند که اسم آنها را کمتر می شنویم ولی فکر می کنم شایستگی های زیادی دارند.

کد خبر 2355300

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha