پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۱ شهریور ۱۳۹۳، ۱۶:۲۴

با حضور مسئولان/

رئیس جدید تبلیغات اسلامی شهرستان جم معارفه شد

رئیس جدید تبلیغات اسلامی شهرستان جم معارفه شد

بوشهر - خبرگزاری مهر: در آئینی با حضور مسئولان شهرستان جم، حجت الاسلام هاشم پروند به عنوان رئیس جدید تبلیغات اسلامی این شهرستان معارفه شد.

به گزارش خبرنگار مهر، امام جمعه جم ظهر شنبه در این آئین با اشاره به اهمیت برنامه‌های تبلیغات اسلامی اظهار داشت: مقام معظم رهبری امسال را به نام سال اقتصاد و فرهنگ نامگذاری کرده‌اند و این موضوع بیانگر این دو مقوله است که باید در اجرای برنامه‌های فراهنگی اهتمام ویژه‌ای داشته باشیم.

حجت‌الاسلام محمد گنجی با تقدیر از تلاش‌های حجت‌الاسلام سادات در برنامه‌های فرهنگی و تبلیغی شهرستان جم، اضافه کرد: امیدواریم حجت الاسلام پروند نیز در اجرای برنامه‌های تبلیغات اسلامی این شهرستان موفق باشند.

وی در ادامه خواستار ادامه سیر صعودی مسیر توسعه فرهنگی شهرستان جم شد و ادامه داد: تقویت فعالیت های فرهنگی در شهرستان ضروری است و همه مسئولان باید در این زمینه تلاش کنند و همکاری لازم را داشته باشند.

امام جمعه جم در ادامه بر لزوم تلاش همه دستگاه‌ها برای ترویج ارزش های قرآنی و آموزه های اسلامی تاکید کرد و بیان داشت: اجرای برنامه‌های فرهنگی و تبلیغی نیازمند همکاری و مساعدت همه دستگاه‌های ذی‌ربط است.

فرماندار جم نیز در ادامه اظهار داشت: ر مدت چهار ساله فعالیت حجت الاسلام سادات خدمات بسیار خوبی در حوزه فرهنگ شهرستان ارائه شد که جا دارد از ایشان تقدیر و تشکر داشته باشیم.

عبدالله نادري اضافه کرد: امیدواریم با درایت و تدبیر حجت الاسلام پروند در ادامه این مسیر نیز شاهد ارتقای سطح فرهنگ دینی شهرستاتن جم باشیم.

گسترش مطلوب و چشم گیر فعالیت های دینی در شهرستان جم

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان بوشهر نیز در این مراسم با تقدیر از خدمات حجت الاسلام سید حسین سادات رئیس پیشین اداره تبلیغات اسلامی جم اظهار داشت: اقدامات بسیار خوبی در راستای اهداف تبلیغات اسلامی در شهرستان جم ارائه شده است.

حجت الاسلام عبدالرضا سروستانی افزود: امیدواریم با حضور حجت الاسلام پروند و با تلاش های همکاران در سطح استان و به ویژه شهرستان جم شاهد توسعه فعالیت های دینی باشیم.

وی افزود: من لازم می دانم از تلاش همکار ارزشمند و مومن حجت الاسلام سادات، که با اخلاص فراوان در این مدت بیش از چهار سال در این شهرستان تلاش کردند تقدیر و تشکر می کنم.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان بوشهر در ادامه از تدوین برنامه های مختلف در حوزه های قرآنی، شبکه ارزشمند تبلیغ، ائمه جماعات و مبلغین، و روحانیون مستقر در مناطق محروم خبر داد.

حجت الاسلام سروستانی افزود: امیدواریم در دوران مدیریت جدید با افزایش تعامل با امام جمعه، فرمانداری و سایر نهادهای شهرستانی و بهره گیری از کارشناسان مجرب حوزه دین زمینه اجرای موفقیت آمیز طرح های قرآنی، فرهنگی، مذهبی و پژوهشی حوزه دین فراهم شود و شاهد گسترش مطلوب و چشم گیر فعالیت های دینی در شهرستان باشیم.

لازم به ذکر است که در این مراسم حجت الاسلام هاشم پروند به عنوان رئیس جدید اداره تبلیغات اسلامی شهرستان جم منصوب شد و از تلاش‌های حجت الاسلام سید حسین سادات تقدیر شد.

کد خبر 2355690

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha