پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۲ شهریور ۱۳۹۳، ۱۱:۰۶

طی مردادماه/

بیش از 3000 نفر در قم خون اهدا کردند

بیش از 3000 نفر در قم خون اهدا کردند

قم - خبرگزاری مهر: معاون فنی اداره کل انتقال خون استان قم از اهدای خون بیش از سه هزار نفر در این استان طی مردادماه خبر داد.

علیرضا کبیری در گفتگو با خبرنگار مهر بیان کرد: در مردادماه امسال سه هزار و 731 نفر برای اهدای خون مراجعه کردند که از این تعداد سه هزار و 34 نفر موفق به اهدای خون شدند.

وی ادامه داد: اهدای خون نسبت به زمان مشابه آن در سال گذشته 13 درصد رشد داشته است.

وی گفت: میانگین کشوری اهدای خون توسط خانم‌ها چهار درصد بوده که در قم میانگین اهدای خون خانم‌ها در مردادماه چهار و هشت دهم یعنی بیشتر از میانگین کشوری بوده است.

معاون فنی انتقال خون استان قم بیان کرد: از اهدا کنندگان خون در مردادماه 146 نفر خانم و مابقی آقا بودند.

وی گفت: طی پنج ماهه اول سال میزان اهدای خون نسبت به مدت مشابه سال گذشته پنج و نیم درصد رشد داشته است.

کبیری بیان کرد: در اهداف دراز مدت سازمان، مرکز مجهز انتقال خون در پردیسان ایجاد خواهد شد و مرکز اهدای خون گسترده‌ای نیز در پایگاه روح الله در شرف بهسازی است.
 

کد خبر 2356072

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha