به گزارش خبرگزاري مهر، حجت الاسلام محسن قرائتي، ظهر سه شنبه در سومين روز از اردوی معرفتی ـ فرهنگی حیات طیبه ويژه دانشجو معلمان و فعالان فرهنگي پسر دانشگاه فرهنگیان سراسر کشور در دانشگاه فرهنگيان اظهار كرد: فارغ التحصيلي در فرهنگ اسلام بي معناست و درحقيقت يك معلم و استاد واقعي بايد بتواند عطش كسب علم را در دانش آموز بيشتر كند.
وي تاكيد كرد: بنده خودم بيش از 40 سال است كه معلم هستم و تاكنون سخنراني هاي زيادي در جمع دانشجويان، اساتيد و حوزويان در قالب كلاس درس داشته ام، در معلمي پول و مال زيادي وجود ندارد لذا معلمان در اين حرفه، فقط با اخلاص و نيت خدايي كار كنند تا خداوند در قبال عمل آنها بركت را برايشان رقم بزند.
رئيس ستاد اقامه نماز كشور با اشاره به اينكه اولين معلم هستي خداوند عالم است، اظهار داشت: بعد از خدا، رسول اكرم(ص)، جبرئيل و ائمه هدي(ع) معلمان بشر هستند و شما دانشجويان در مسير آنها حركت ميكنيد لذا بايد از اين مقام و جايگاه بهره كافي را ببريد.
حجت الاسلام قرائتي با بيان اينكه معلم ميتواند پيشرفت كشور را رقم بزند، افزود: براي دانشآموز وقت بگذاريد و گاهي اوقات با آنان به صورت خصوصي صحبت كرده و در مسير تعليم و تربيت اين دانش آموزان نقش آفريني كنيد.
به گفته وي داشتن انس با قرآن و احاديث لازمه تعالی يك معلم است.
نظر شما