۴ شهریور ۱۳۹۳، ۱۶:۳۲

حضرتی ها:

ارتقای سطح گردشگري شهر قزوين نيازمند مديريت متحد است

ارتقای سطح گردشگري شهر قزوين نيازمند مديريت متحد است

قزوین- خبرگزاری مهر: مديرکل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان قزوين گفت: براي ارتقای سطح گردشگري شهر قزوين، نياز به مديريت متحد و همگراي شهري بين همه دستگاه‌هاي متولي اداره شهر است.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدعلی حضرتي ها ظهر سه شنبه در جلسه کارگروه قزوين+20 که با دستور جلسه بررسي گردشگري قزوين برگزار شد، با ارائه گزارشي از وضعيت گردشگري و امکانات موجود اظهارداشت: توسعه گردشگري لزوما به معناي احداث هتل‌هاي چند ستاره نيست بلکه مي‌توانيم خانه‌هاي چند ستاره داشته باشيم و مردم ميزبان گردشگران باشند.

وي بيان کرد: امروزه رويکرد گردشگري تغيير يافته و مفاهيم اساسي آن دچار تحول شده است و توجه به انسان‌ها و فرهنگ رفتاري آن‌ها بيش از آثار انساني مورد توجه گردشگري قرار گرفته است.

حضرتي ادامه داد: يکي از عوامل سرزندگي شهرها از نگاه گردشگران، شهرهاي 24 ساعته است به عبارتي شهرهايي که در شب‌ها نيز مراکز خدماتي و تفريحي فعال بوده و شادابي و امنيت را به شب‌هاي شهرها، هديه خواهد کرد.

وي با بیان اینکه براي رونق گردشگري قزوين مي‌توان از هنرمندان مطرح قزوين براي آوردن نوازندگان تراز اول کشور به شهر قزوين و اجرا در آثار تاريخي فرهنگي قزوين استفاده کرد افزود:با پخش اين فيلم‌ها در پهنه جهان، آثار قزوين در يک بگراند اين اجراها ديده شده و باعث جذب گردشگر و توريست خواهد شد، مانند اجراي ياني در آکرو پليس يونان ، تاج محل، ديوارچين که باعث معرفي اين مکان‌ها به گردشگران براي جذب و بازديد آن‌ها از اين مکان‌ها گرديده و علاوه بر رونق گردشگري باعث ارتقاء بنيان‌هاي اقتصادي اين مکان‌ها و شهرهاي مرتبط به آنها شده است.

وي با بيان اينکه سهم ايران از بازديد گردشگران جهاني بايد از 9صدم درصد در سال 83 به 5/1درصد در سال 1404 افزايش يابد چيزي حدود 20 ميليون گردشگر گفت: در ميان کشورهاي دنيا، تنها کشوري هستيم که تراز منفي گردشگر داريم.

وي ادامه داد: از یک هزارو 200 اثر تاريخي ثبت شده قزوين در حدود 900 اثر در قالب تپه هاي تاريخي است که گردشگر چنداني را جذب نخواهد کرد و جالب تر آنکه هنوز تعيين عرصه و حريم براي اين تپه هاي باستاني صورت نگرفته و به همين دليل دست غارتگران ميراث فرهنگي را بازگذاشته است.

رونمايي از کتاب قزوين + 20
 

علي حسن ظاهري، رئيس کارگروه قزوين+20  نيز در اين جلسه گفت: کتاب قزوين+ 20، برای انتشار و رونمائي در هفته قزوين در دست تدوين است و اعضاء کارگروه مي توانند نظرات خود را به دبيرخانه ارائه کنند.

وي با اشاره به ادامه بررسي موضوع گردشگري در اين کارگروه بيان کرد: حضور آقاي بهشتيان در جايگاه رياست پژوهشکده ميراث فرهنگي پتانسيل مناسبي براي شهر قزوين خواهد بود.

این مسئول اضافه کرد: چهارده محور اولويت بندي شده مصوب در اين کارگروه براي توسعه و تحول شهر قزوين، آماده شده که در قالب يک بيانيه به مديريت شهري و مديران ارشد شهري، ارائه خواهد شد.

 

کد خبر 2358110

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha