پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۴ شهریور ۱۳۹۳، ۲۰:۵۹

موسوی زاده:

وضعیت مقالات ISI ایران در بحث فناوری خوب نیست

وضعیت مقالات ISI ایران در بحث فناوری خوب نیست

گرگان - خبرگزاری مهر: مدیر كل پژوهش و فناوری دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور گفت: وضعیت ایران در مقالات ISI در بحث فناوری خوب نیست و ایران در این شاخه رتبه 57 دنیا را به خود اختصاص داده است.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد حسین موسی زاده شامگاه سه شنبه در گرگان، ضمن بیان مطلب فوق با ارائه آماری از وضعیت پارک‌های علم و فناوری در کشور خاطر نشان کرد: پس از ایجاد معاونت فناوری در وزارت علوم، 8 پارک در ایران ایجاد شد. اما در حال حاضر در کنار 158 مرکز رشد، 30 پارک علم و فناوری نیز در سراسر کشور وجود دارد.

موسی زاده با اظهار رضایت از وضعیت ایران در مقالات ISI تصریح کرد: اما این وضعیت در بحث فناوری خوب نیست و ایران در این شاخه رتبه 57 دنیا را به خود اختصاص داده است.

رئیس شبكه مراكز رشد خوشه های فناوری دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور افزود: یکی از راه‌های بالارفتن جایگاه ایران راه‌اندازی مراکز رشد فناوری است. مراکز رشد مراکزی است که می‌تواند علم را تبدیل به فناوری کند.

وی بیان کرد: در مدل جدید این مراکز که به تازگی تعریف شده است رشد و توسعه بخش صنعت مورد هدف قرار گرفته است که تمام و کمال توسط بخش خصوصی اجرا خواهد شد.

وی با اشاره به پیشینه این مراکز در دنیا خاطر نشان کرد: در سایر نقاط دنیا جوانان  و دانشجویان 18 ساله که دارای تفکر ریسک هستند جذب شرکت‌های نوپا می‌شوند و در آن‌ها ایده‌های خود را پیاده می‌کنند.

موسی‌ زاده ادامه داد: اگر بتوانیم جمعیت 20 هزار نفری دانشجویان دانشگاه‌های جامع علمی کاربردی را به این مراکز رشد هدایت کنیم قطعا اتفاقات خوبی در زمینه پرورش ایده‌های نو و تبدیل آن‌ها به محصولات علمی رخ خواهد داد.

مدیر كل پژوهش و فناوری دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور وظیفه مراکز رشد را تولید امکانات در خدمت فکر و ایده دانست و اضافه کرد: مراکز رشد باید با مشاوره‌‌های فنی و اقتصادی در جهت رفع نیازهای مردم و رشد آنها تلاش کنند.

در این نشست رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی گلستان پژوهش را امری مهم و مورد تأکید مسئولان استانی و کشوری دانست و با تأکید بر اینکه گلستان علی‌رغم سرسبز بودنش در بحث صنعت به توجه نیاز دارد خاطر نشان کرد: رشد صنعت بدون توجه به پژوهش امکان پذیر نیست و در حرکت کشور به سوی رشد و آبادانی پژوهش از جایگاه ویژه‌ای برخوردار است.

دکتر محمد برزعلی با بیان این موضوع که یکی از ابزار مهم پژوهش شرکت‌های دانش‌بنیان هستند، ادامه داد: باید شرایط را به گونه‌ای فراهم کرد که جوانان و دانشجویان با عضویت در شرکت‌های دانش‌بنیان به طور اصولی به امور پژوهشی مشغول ‌شوند.

کد خبر 2358330

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha